Kristin, Jan og Sherlock

JanHei Jeg heter Jan. 


Jeg er Kristin sin mann og kommer fra Geithus på Modum. I en alder av 50 år befinner jeg meg godt plassert i huset vårt på Vestre Spone dvs når jeg ikke er på jobb rundt i Buskerud fylke.

Jobben min er i LO hvor jeg er LOs Distriktssekretær i Buskerud her har jeg ansvaret for alle de tingene som LO driver med i forhold til vårt fylke, jeg har for øvrig jobbet mer eller mindre med fagforening de siste 25 årene. Men er utdannet fagarbeider/ maskinarbeider, i mange år arbeidet jeg da også på det som hette Johnson Metall nåværende Becotek på Åmot.

Så etter jobben ved Becotek ble det jobb i Fellesforbundet, så i NAV en liten periode før det ble LO og på mange måter "tilbake dit jeg ville være" igjen.

Politisk aktiv på "venstresiden" Arbeiderpartiet er det partiet som passer for det jeg mener, det har det for øvrig vært helt siden jeg startet å interessere meg for politikk og viktigheten av det. Jeg ser ingen tegn i tiden til at standpunktet skulle forandre seg, det vil uansett ALDRI bevege seg mot høyre :O)

Jeg koser meg veldig godt hjemme, vi har et utrolig hus i tømmer og det er uante muligheter både for å være kreativ og for å kose seg sammen med kona Kristin og sønnen Kristoffer. En annen hobby er feltvogna og traktoren som er omtalt på egen side. www.volvofelt.com

Kristin
Jeg er "fruen i huset", kona til Jan og mamma til Kristoffer og Stine.

Stine har eget hus - og Kristoffer bor fremdeles hjemme.

Som Jan, så liker jeg å være hjemme - i og rundt huset vårt. 
Jeg liker å fikse og ordne hjemme, pusle i hagen om sommeren og lage ulike ting når det er mørkt og trist ute i kaldere årstider. 
Jeg elsker å lage ting til huset - i huset. Enten det er å mure brannmur i stua eller å sy gardiner, lage veranda sammen med Jan eller til og med lage plen ute.
Hodet er til en hver tid fylt med ting som skal gjøres. Noe blir gjort, mens annet må, til min store frustrasjon, legges på is;O))

For å tilfredsstille skrivekløen, som jeg forøvrig alltid har lidd av, har jeg også en blogg på vår hjemmeside. Selv om den først og fremst vies interiør og utbedringer i hus og hjem, vil det nok fra tid til annen være arena for refleksjon over ulike temaer.

Jeg er utdannet helsesekretær, uten at det var førstevalg når jeg skulle søke jobb. 
Jeg har de siste årene arbeidet som sekretær ved Nordre Modum ungdomsskole, men høsten 2015 søkte jeg nye utfordringer og fikk jobb som kontormedarbeider i Fellesforbundet, Drammen.

Høsten 2012 tok jeg på ny fatt på studier, et deltidstudie ved Høgskolen i Hedmark.  Personalledelse i offentlig forvaltning. Superspennende!
Jeg har også tatt et deltidsstudie på Høgskolen i Buskerud og Vestfold - "Verdibasert ledelse". Lærerikt!

Men på tross av jobb og fritid er jeg først og fremst mamma og kone. Jeg har to fantastiske barn, som gir meg masse glede, og en utrolig flott mann!

Livet er godt!

 

Sherlock
Når noen flytter ut av Tømmerhuset så flytter andre inn og blir ny beboer.

Den som flytta inn til oss i september var en liten hund om heter Sherlock og han kommer fra Trondheim hvor mamma Kristin var å henta ham en høstdag

Sherlock er av rasen Lhasa Apso og er en liten hårete sak :)


Sherlock en Lhasa Apso. Her litt bekymra da han er hos dyrlegen for vondt øre på det store bildet.

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌