Bloggen vår

Gratulerer med dagen - alle kvinner og mennHjerte
Håpet er at dere alle har noen å dele dagen med, og kanskje tar dere tid til å dvele noen sekunder over hva 8. mars betyr, og hvorfor vi har den.
Legger ved en link til et innlegg jeg synes var artig lesing - så får hver og en gjøre seg opp en mening, og kjenne litt på egen situasjon. Trenger vi fremdeles kvinnedagen....?
http://www.vg.no/nyheter/meninger/artikkel.php?artid=10101388 

Jeg "deltok" med stor humor i en diskusjon på face her en dag, om akkurat dette emnet. Dvs, jeg pratet for det jeg mener er kvinnesak - lik lønn, respekt, bestemme over egen kropp osv. "Motparten" mente at kvinnesak kun handlet om sex, og hadde alltid gjort det......lurer litt på om vedkommende kanskje ikke hadde satt seg inn i "saken" - eller om han rett og slett hentet informasjon fra feil hode i akkurat den debatten.......Vill

Vel nok om kvinnesak, jeg lener meg på min kvinnelighet og lengter mot vår - farger, blomster og enda mere blomster!
Jeg savner å krafse i jorden, skitt under neglene (nei uff, det var kanskje litt for mandig.....) og se det spire og gro. 
Jeg skal strikke en genser til min kjære datter og gjøre mye kvinnelige ting framover, når jeg nå er ferdig med første modul i utdanning (uff nei, igjen - det er kansje litt mandig av meg å ville utdanne meg innen ledelse og administrasjon......?). Jeg forventer til og med arbeid, ansvar og lønn for det, akkurat som en mann ville gjort!
Nei fydda, hvor ble min kvinnelighet av?? Må forte meg å tenke rosa tanker, ta på meg forkle og gummihansker, og komme meg ned på jorden igjenHa ha
Eksamen gikk forresten over all forventning og jeg tror jeg går videre og tar Forvaltning og økonomi også..... skal være i tankeboks og kjenne litt på den der en stund - har fremdeles litt tid før avgjørelsen tas.

Jeg benytter anledingen til å takke alle for god støtte - både under og etter eksamen. Har fått utrolig mye bra tilbakemelding og jeg setter umåtelig stor pris på det, det skal dere vite!
Men kanskje koseligst av alle tilbakemeldinger, var blomsten fra mamma.
Jeg fikk en tekstmelding om å stikke innom etter jobb en dag, og når jeg kom stod hun på trappen med en nydelig bukett med tulipaner og et koselig kort. 
Tusen takk mamma!

Blomsterløk er også hamstret inn - de skal få stå noen dager på kjøkkenbenken og spire, før de settes ut på terrassen for god vårfølelse og vårinspirasjon i blått. 
Gleder meg virkelig til de spretter - våren er her!

Ha en strålende 8. mars dere - feire dagen som dere vil. For å feire dere selv, for å feire at det er vår i lufta eller simpelthen fordi det er fredag!
Jan startet dagen med å gratulere meg med dagen - nå var han akkurat her med en nydelig rød rose. Den mannen KAN dereHjerte

 

Vårlig hilsen fra en ikke så veldig rød strømpe - bare litt - Kristin Hvisker

Jorid 08.03.2013 16:40

Du kunne jo,på si,skrevet noen anekdoter i avisa, er jo så artig å lese det du skriver :) Og gratulerer med eksamen !! :)

Kristin 08.03.2013 17:19

Det var artig Jorid - det har jeg aldri tenkt på. Men får holde meg til fri utfoldelse her tror jeg

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌