Bloggen vår

Søndag, og jeg gidder ikke gjøre noe.

Litt i tenkeboks for rommet til yngstemann - det "mangler" litt der liksom. Rommet er ferdig oppusset, og hovedpersonen selv er superfornøyd. 

Jeg er bare ikke helt fornøyd med finishen..... 

Av praktiske årsaker skal vi bytte sofa der inne - disse gutta er fremdeles ivrige på overnatting, og 150 seng begynner å bli litt trangt!

Det er på tide med en sovesofa, den skal inn i dag. Heldigvis har vi en hvit sovesofa fra Ikea som vil passe perfektKul Så er det ingen grunn for gutta til å vandre oppe natterstid pga dårlig plass!

Siste "nytt" for de voksne i Tømmerhuset, er et flott antikt speil Jan har kjøpt. Et staselig speil med krone, som måler hele 230 cm! Noe som gjør det litt utfordrende å plassere. 
Huset vårt har jo ikke full takhøyde i 1. etg annet enn i stua, der det er åpen himling.
Men det skal nok få en fin plass - bare pusse det opp først.
Det mangler noen detaljer på rammen som Jan må fikse på, før jeg tror jeg gir det et par strøk med hvitt. Det passer nok best til resten av interiøret i huset vårt. Kanskje "aldringsmale" det..... ja, tror det.
Gleder meg til å ta fatt på jobben!

Først skal denne damen gjennomføre eksamen - blir nok lite interiør og blogging de neste 14 dagene!!!!
 
Jepp, det var det denne late søndagen - samle energi til morgendagens utfordringer.

Kos dere med søndag, det er som alltid moro at dere titter innom i vår lille verdenHjerte

 

Kristin 

 

 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌