Bloggen vår

God morgen alle blogg-venner - vel overstått feiringVill

Det er rart det der med et nytt år - man går litt i tenkeboks og tar opp status på det gamle. 
Og siden jeg denne 1. nyttårsdagen har vært oppe siden halv sju, og malt meg helt tom for maling, lar jeg heller tankene komme sigende......

Det vil være helt feil å si at 2012 ikke var et godt år for oss i Tømmerhuset. 
Store ting har skjedd - Kristoffer begynte på videregående skole og det ble fort klart at jeg ikke lenger har små barn. Han er godt plassert der han vil være, utdanningsmessig, og det er godt å tenke på!
Jan har vokst godt inn i jobben som LOs distriktssekretær i Buskerud, og avtaleboken har vært ganske så full i hele høst - en del reising og mye møter. Han trives godt i jobben sin og det er flott!
Mitt eget år har også vært fullt av opplevelser. 
Å begynne å studere har vært et stort personlig løft for meg - jeg stortrives som deltidsstudent. Dersom eksamen i februar gir resultater jeg kan leve med, håper jeg å kunne fortsette. Kan vel ikke stoppe der.......??

Når man gjør opp status på det som har vært, er det ikke til å unngå å ta inn over seg at det også har vært noen skjær i sjøen. 
Ryggen til Jan er i år igjen operert, og vi hadde store forventninger til at vårt "nye" liv uten så mye smerter og sengeleie for Jan skulle begynne. Den gleden ble dessverre forholdsvis kort.
Enda veit vi ikke om det er problemer etter operasjon, eller om ryggen hans rett og slett er "utslitt" - men det som er sikkert er at han har store plager fremdeles/igjen.
Tøffe Jan - ingen klaging fra den kanten nei!

Så er det denne kjedelige saken med protest på nybygg, politianmeldelse, baksnakking og lite hyggelige brev fra eier av "tomt" nord for oss.
Kjenner allikevel at jeg smiler litt her jeg sitter.
Nå har de myndigheter som finnes vært koblet inn - kanskje er det allikevel til vår fordel, da "saken" har vært prøvd og vi er "frifunnet" på alle hold. DET kjennes godt!

Nå skal vi se framover - det er et nytt år og nye muligheter.
Bygging av uthus/hobbyverksted starter så fort snø og tæle er borte. Det blir moro for gutta i Tømmerhuset.
Kristoffer må stå på for å nå sitt mål; Ambulansefaget.
Jeg skal jobbe hardt for å gjøre det så bra som mulig på egen eksamen, og Jan skal på ryggskole som forhåpentligvis kan gjøre livet litt lettere for han. 

Håpet er at vi skal vi få tid til litt interiør og oppussing i Tømmerhuset i løpet av året også. Planene for kjelleren er langt i fra lagt på hyllen. Vinkjeller og spisestue er under planlegging, vi gjør innkjøp etterhvert som vi finner det vi trenger. 

Dette kan da ikke bli bedre, kan det det da??
Vi ser fram til mye samvær med venner og familie - og jeg kjenner igjen på takknemligheten for at vi lever et godt liv. Vi har bare denne ene muligheten alle sammen - gjør det beste ut av den!


En tidlig 2013 - hilsen fra Kristin

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌