Bloggen vår

Aleine i stua. Det er mørkt ute, men juletreet gir så fint lys inneHjerte

Når søvnen børstes avsted før kl 7 på morningen, kan man like gjerne stå opp. Det er mørkt ute, men inne skinner det så fint i lyset fra juletreet, og fra stjernens lys i vinduet.

Lykkelig over at Jan fikk "Julekaffe" i julegave fra Stine, går jeg igang. Det males bønner så fint at det i dag skal passe til Moccamasteren. Gårsdagens "parti" passet perfekt til presskanne.

Å lage kaffe til folka i Tømmerhuset på fridager, er litt av en seremoni. Skal man ha presskannekaffe i dag, skal vi ha hver vår eller èn felles? Skal vi trakte kaffe - skal kaffen være ferdig malt eller skal vi male selv.....?
Eller har vi rett og slett lyst på en Tassimo-kaffe - la maskinen ordne alt for oss?
Hmmmm, viktige og riktige beslutninger må vurderes og treffes - kaffe er viktig, det er tross alt dagens første og viktigste gjøremål!
Til kaffen i dag serveres grovt brød og julerull på hvetekake etterfulgt av helgens første croissant. Den ligger nystekt i ovnen. Bringebær tines - det er FROKOST!

Nå mangler bare èn ting for å gjøre denne romjulsmorgenen perfekt; Jan du må stå opp - kaffen er klar!

Kristin

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌