Bloggen vår

GOD JUL ALLE SAMMEN!

Så var vi endelig klare - rullen er kokt og allerede spist av, gjesterom og gjestesenger er oppredd og klare for innrykk av familie. Håndklær er lagt fram, og god lukt til gjestene hører så klart med.
Nå mangler kun å vaske badene - og lage eggnog!
Det skal gjøres i dag, så vi kan kose oss i hverandres selskap uten stress i morgen når familien og venner kommer på julebesøk.
Jan og Kristoffer er ute med Feltvogna, og forhåpentligvis har de med et flott juletre hjem. Det er så koselig å pynte treet - det snør ute og alt innbyr til julestemning!


Nissen har også sluppet en gladmelding i vår postkasse før jul - kanskje han har sett at ærlighet varer lengst....?
Hvem veit - uansett; anmeldelse og sak mot Jan er henlagt. Naboens søppel er ikke vårt søppel, og det er godt å bli trodd! Mulig det var flere som så hvor håpløst dette kan sies å være.

Da er det vel lov å håpe at denne saken nå er over, lagt død, og vi kan ALLE gå videre i våre liv. Jeg er en evig optimist og håper så klart det beste!

Nå skal vi bare kose oss med nisser og familie - gaver og deilig julemat.

Hvor tiden har blitt av denne førjulstiden kan kanskje andre svare for, noen har "stjålet" av min - vi har ikke engang laget julekort i år!!

Derfor;
Vi ønsker det beste for dere alle - og ønsker dere på denne måten en riktig
GOD OG FREDFYLT JUL.

Hilsen fra Tømmerhuset - Jan, Kristoffer og Kristin ;)
 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌