Bloggen vår

Herremin - det er jo jul om èn uke!
He he, plutselig gikk dette opp for meg og jeg er jo ikke forberedt i det hele tatt. Kan ikke huske jeg noen gang har vært så dårlig forberedt til julen.
Jeg har ikke laget marsipan, jeg har ikke laget rull - ikke engang kraft til mølje er på plass!
Er ikke mye kjerringemne i dette huset neiHvisker

Men veit dere hva - julen kommer til Tømmerhuset uansett. Vi satser på at det finnes en bit fersk ribbe til oss (har en i fryseren for sikkerhets skyld.....), huset skal fylles med mennesker og kos skal det bli - ikke noe julestress skal stå i veien for det. 

Men takket være store snømengder i helgen er i hvert fall huset reint!
Når man har furugulv all over er det fra tid til annen nødvendig å sette seg på knea og skrubbe. Det har jeg gjort i helgen.
Hybelkaninger og støv er jaget ut for julen, og det lukter godt grønnsåpe.

Og takk og lov for snille mammaer - min baker kaker og deler med "minsten", så det er da et par slag i hus. 

I dag skal resten av julegavene i hus - det er lov å håpe - tror nissene banker på døren og vil inn også, så du skal se at julestemningen stiger ettersom dagen skrider. 

Jan har tatt "juleferie" - selv om han bare "måtte" på jobb i dag, og julebord skal gjennomføres, men det er jo bare kos!

Ønsker dere en fortsatt stressfri og koselig snart-jul-det-er-en-kos-tid!

 

Kristin 

 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌