Bloggen vår

Tenn lys !
To lys skal skinne for kjærlighet og tro,
for dem som viser omsorg og alltid bygger bro.
Må fanger få sin frihet og flyktninger et hjem.
Tenn lys for dem som gråter og dem som trøster dem.

 

Legger inn denne teksten som et lite apropos til hva som skjer for beboerne i Tømmerhuset om dagen. I hvert fall for èn av oss.....
"Kjærlighet og tro, vise omsorg og bygge bro" - det kan dessverre ikke sies om alle.Selv ikke familie - og den velger man jo ikke selv (dessverre kan man vel si noen ganger)
Det er noen som har bestemt seg for at de vil oss ille. Sånn som saken framstår i dag, er det fristende å referere til det som litt ondskapsfullt. 
Helt fra april / mai i år har vi, nå kun Jan, fått brev med lite hyggelig innhold - trusler om anmeldelse, telefoner til bekjente med spørsmål om "drit" vedkommende kan bruke mot oss (les; Jan), og nå foreligger faktisk anmeldelsen!
Hva anmeldelsen går ut på?
"Forsøpling av eiendom" - der vi angivelig skal ha brukt naboeiendom som søppelfylling. 
I tillegg til dette er det lagt inn en protest på vår melding om oppføring av uthus - noe som selvfølgelig ligger helt innenfor lover og rammer. Vi har blitt fortalt fra Modum kommune at det ikke vil forringe verken verdi eller mulighet for oppføring av bygning på vedkommendes eiendom.
Det som kanskje gjør saken ekstra trist, er familiebåndene og måten dette skitne spillet foregår. 
Helt tilfeldig fikk vi altså vite at vår "gode" nabo har ringt felles kjente og etterspurt "dritt" som kan brukes mot Jan i en "sak".
Hvorfor???
Sinne, hevngjerrig, lite å ta seg til - eller rett og slett bare onskapsfullhet.......?
Hva motiverer mennesker til en sånn oppførsel - det er jo bare trist. Mest trist for den som ikke kan spare seg for denne oppførselen, og trist for den rekken av mennesker dette berører.
Det skal også nevnes at det ikke er første gang denne "familien" går bak ryggen vår, og kontakter offentlig myndighet for ved "tvang" å tilegne seg eiendom som er vår. 

For vårt vedkommende skaper det mest "støy" - det er også en unødvendig sløsing av det offentliges ressurser, etter vår mening.
Man står selvfølgelig fri til å mene det man vil, det er det ingen som står i veien for.

Vi skylder også å si at årsaken til denne "offentliggjøringen" av et svært privat problem, er at "motparten" tydeligvis ikke har spart oss for egen versjon, og vi ikke synes det er riktig at den versjonen av sannheten blir stående som en fasit.
Denne saken, som alle andre, har selvfølgelig to sider og to sannheter.

Fra hjertesukk til brobygging - jeg ønsker dere fortsatt en riktig så fin adventstid og håper dere koser dere like mye med den som vi i Tømmerhuset gjør.

 

Kristin Hjerte

 

Merethe Hillestrøm Solheim 10.12.2012 19:31

I en fornuftig, rolig, nøktern, rettferdig, hardt arbeidende verden. Omgitt av omsorg og kjærlighet til smått og stort, på to eller fire bein. Surrealistisk <3

Kristin 10.12.2012 20:28

Takk, vi tar to av den......

Anita 10.12.2012 15:15

Glad i deg, og i Jan.

Kristin 10.12.2012 17:06

Takk Anita snuppa - vi er glad i deg også

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌