Bloggen vår

Endelig - èn dag igjen nå, så er det desember!
Er liksom 1. desember som er blitt synonymt med jul nå - også for meg. Jeg har aldri tidligere pynta til jul før lille julaften. Ikke før i fjor.
Sakte men sikkert kom pynten fram - en nisse her og en svibel der. Lysene brant hver dag mellom hver adventsøndag, og det frister til gjentakelse. 
Lysene er kjøpt inn, jeg har bestemt meg for hvordan adventstaken skal pyntes i år. Det er bare tallene som enda ikke er funnet fram. De ligger, forhåpentligvis, på toppen av esken med julepynt. `En av dem........Gråter

Det er da blitt litt rødt rundt oss på jobb også - litt røde duker og litt julestjerner. Ingen nisser enda - har vi det da.....??
Det eneste vi mangler er gløgg og levende lys (jeg har levende lys da så klart) men det er da IKKE desember enda! Får se når neste helg kommer - er koselig med litt ekstra til flinke kolleger Smiler

Uken er på hell - helgen er rett rundt hjørnet.
Kjenner hjernen er i farta igjen - skole får være skole, nå er det tid for julepynting. 
Kalendergaver til de to største skal pakkes inn, litt koselig de ikke har vokst fra denne tradisjonen enda - minstemann velger ekstra julegave på selveste julaften istedefor. Da blir det sånn.
I kveld skal Dorthe Skappell genseren min gjøres ferdig. Da har det gått en uke, en uke med ikke mye annet enn strikking på meg!
Jans uke har gått med til møter i forbindelse med jobb, litt Netflix og ikke minst utdeling av IA prisen til Modum kommune. Vår egen kommune - min arbeidsgiver!
Godt levert av Modum kommune - og godt jobba av Jan. (er vel lov å være litt stolt er det ikke det da, av begge to egentlig......)
Kanskje er det mye jobbing som også er litt av grunnen til Jans, igjen, dårlige rygg. Hvem veit - det vi imidlertid veit er at den er vond igjen.
Tror det spøker for turen til JulExpo på Lillestrøm i helgen - det er ingen god syssel for vonde rygger. Men klør i julegalskapen gjør det - jeg håper det besteSmiler
Men går det ikke, har jo nissen vært på besøk hos meg allerede. Ny bok fra den aldrende, men akk så kloke damen P.D. James ligger og roper på meg.
Snill NisseVill

Så skal jeg snike inn en liten tanke som har dukket opp hos meg. Skjønner jeg har dytta skolen til side - det er plutselig plass til annet.....!
Nok om det; jeg vil sette opp en vegg i kjelleren. Noe tilsvarende den vi har satt opp i 1. etg. Litt for å gjemme kontoret til Jan (rot?!!) men mest fordi jeg tror det blir veldig fint. Pytt pytt - vi er da ikke lenge om å sette opp en vegg!
Tapetsere - eller stein.........?
Hmmm, den skal jeg la modne litt før jeg bestemmer oss. Fortsettelse følger!

Dette ble da bare rot, ble det ikke det da??
He he, sånn er hodet mitt i dag. Godt det sitter fast, ellers hadde jeg sikkert lagt det fra meg et stedHa ha

 

Altså, det jeg egentlig skulle si - kooooos dere med helg. Det er hver og en av dere vel unt.

Kristin - i julemodus.............


 | Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌