Bloggen vår

Det er vinter, og nå snø ute juhuuu - vi planlegger for sommeren og gjør bare koselige ting inne.
Jan brøyter snø altså, men det er liksom det også!

 

For noen helger tilbake tok vi turen til Drammenshallen og Boligmesse sammen med gode venner. Vi skulle jo så klart ikke ha noe - bare gå rundt og hente inspirasjon.
Ja jøss - særlig! 
Det er her planlegging for sommeren kommer inn: det første, og jeg understreker det første vi liksom ikke klarte å gå forbi var en "big-bag". 
"Ååå den hadde vært så fin å ligge på ved bassenget den Jan - når solen skinner (evig optimist.....) og jeg kan lese en god bok......." 
Til mitt forsvar VAR det messetilbud og halv pris! Mange runder og noen timer seinere hadde vi endelig klart å bestemme oss for fargen svart, og ny stor sekk var på vei hjem til Tømmerhuset (smiler enda. Det er det forresten et par andre som var på messa som også gjør...)
Neste stopp var Falcken - før vi rakk å tenke oss om, hadde vi skrevet under på oppgradering og fornyelse av husalarmen vår. Nå kommer seriekobla brannvarslere også på plass, med direkte kontakt til brannvesen dersom noe skulle skje.
Se der dere - det var fornuften som slo inn et lite sekund Ha ha
Mens vi stod der og var kjempefornøyde med at vi var så fornuftige og seriøse, kjøres et "show" ved siden av:
Tenk, der sto en mann og hadde det GØY når han kuttet grønnsaker og laget mat. Hvordan får han det til - jeg vil også!
Så jadda - tredje stopp utløste på nytt et uttak på visakortet. Mor og Stine fikk hver sin grønnsakkutter. Er ikke sikker på om all verdens grønnsakskuttere kan få meg til å like å lage mat - tror jeg skulle tatt med meg mannen istedenfor.....Gråter
Neste gang det er boligmesse, blir jeg hjemme he he.

Nå sitter jeg jo bare inne og strikker - snart ferdig med for- og bakstykket. Tror dette kan bli bra......det er lov å håpe!
Akkurat nå er hodet mitt fullt av fine ting jeg har lyst til å lage - lykter med tråd og ull (takk for inspirasjon Merethe), islykter og julestemning i ulike lykter. 
Kjenner julen siger inn - julekos er innekosHjerte
Og det største barnet mitt ønsker julekalender - ikke stor gave i julestrømpen. Det er koselig med juletradisjoner, så julekalender må det bliKjærlighet


Jeg koser meg - håper dere koser dere også. Sender over litt vinter- og julestemning. Det er bare å åpne døren og ta imot {#smileys123.tonqueout}

Kristin

Merethe 28.11.2012 20:56

Nei vi blir ikke hjemme neste boligmesse, vi må ut å samle skatter.....både nyttige og unyttige. Usikker på kategorien til kvistene... Ny jakt til helgen!

Kristin 28.11.2012 21:29

Ja kvistene hadde jeg jo helt glemt! Nyttig eller unyttig - fine er de, et riktig kupp å få med seg hjem. Jeg blir nok med neste gang også, dersom du ber meg...

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌