Bloggen vår

Lenge siden sist - leeeeeenge!

Er litt i tenkeboks om dagen - ang hjemmeside og blogg. 
Når det å er lite å melde ang interiør og hjemmearbeid - betyr ikke det at jeg ikke har noe å formidle. Er bare usikker på om jeg skal gjøre det her.
Det skjer mye i hverdagen for oss i Tømmerhuset, uten at vi er så kreative og effektive med hus og hjem. 
Vi er generelt opptatt av det som skjer i verden - Jan med sin jobb og sitt engasjement i LO, som medfører så mye forskjellige utfordringer innen interessante felt. 
Selv er jeg litt (mye) i skolemodus om dagen, og interessen for paralleller til utdannelsen er opplagt vekket. 
Det er spennende tider for meg personlig - jeg er mer reflekterende i forhold til jobb enn jeg har vært på lenge, og det skal bli spennende å se hvor dette "fører" meg. 


Kristoffer er i godt sig i skolen, det er prøver og ufordringer faglig, men det er uansett ganske klart at Oppvekst og Miljø er riktig retning for han. 
Så får vi se - blir det Trondhjem neste år.......? 
Han er en reflektert ung mann, som nok tenker mer på fremtiden nå enn han har gjort tidligere. Dette går i riktig retning - utviklingen faller naturlig Kul


Så tilbake til hus og hjem.
Helt tørke er det jo ikke - Jan og Kristoffer driver med tilbygget sitt til garasjen. Der mopeder, gressklippere og div skal få plass (se under Huset vårt, der har Jan lagt ut litt om det prosjektet).
Selv har jeg lagt store ting på hylla - jeg må gjøre meg ferdig med skolen, da den tar mye plass i hodet mitt (som sagt).
Litt blir det - jeg har lagt min elsk på disse heklede lyktene og har nå laget noen. Flere blir det nok mot jul. Fine å pynte med - er jo så utrolig koselig med tente lys inne når det er mørkt og kaldt ute.
Mørkt og kaldt er også motivasjonen for mitt siste prosjekt "håndarbeid". Jeg har faktisk begynt på strikke Skapell-genseren. Bakstykket strikket jeg i helgen - deilig mykt og pusete mohair garn.
Blir den som vi vil ha den, står Stine for tur med samme genser etterpå. Altså - jeg strikker en til Stine også. Fort gjort da - rettstrikking går som en drømVill.

 

Særlig mer enn dette skjer ikke i Tømmerhuset om dagen - bortsett fra sosiale hyggelige kvelder da. 
Fredag opplevde jeg Nordic Tenors i Drammen Teater sammen med mamma og søster`n. Veldig bra! (vi gjentar opplevelse i april - da med bror og fruen også)
Boblebadet er også i bruk så klart - med og uten selskap - med og uten øl (mest med, det ene følger det andre som den største selvfølge, så klart!)
I dag snør det som om himmelen skulle vært åpen - ingenting frister mer enn et utebad daHa ha

 

Godt å skrive litt igjen - det er greit å holde siden levende. Igjen nesten 1300 klikk på siden på en uke - det er jo supermoro!
Det kommer nok mer ( he he, kan ikke klare å holde fingrene fra tastene for lenge.......)


Kristin,
som koser seg vilt med vinter og fyr i ovnen - neste helg settes adventlysene på bordet igjenHjerte

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌