Bloggen vår

Helgen har vært slitsom for oss begge to - slitsom, fordi vi begge har hatt lyst på mat jeg ikke skal spise. Som Jan spiser i solidaritet med meg. Snill da, eller hva?

Søndag bedrev vi selvplaging, i flere timer!
Vi sugde inn hvert minutt av ekstreme bakere UK. Flotte kaker og gøy å se hva de tryller fram av marsipan (sukk), sjokolade og krem (lengt). 
Og når de på slutten av hver sending skar opp disse kunstverkene og smakte på de - herregud!! Det var vondt altså - skikkelig vont!

Selv helstekt kylling med masse flotte grønnsaker OG et glass rødvin var fattig i går......
Jeg vil ha kake!!!! Jeg vil ha krem og vaniljesmak. Jeg vil ha ost og kjeks. Jeg vil rett og slett ha en Napoleonskake jeg - og det skal jeg altså aldri smake igjen!

Melkeallergi og betennelser er skikkelig hat akkurat nå😋🤪

Sånn, da var det sagt - og jeg kan heller fokuserer på det jeg KAN spise igjen. Det deilige steinalder-brødet jeg laget i går, som smakte helt utmerket til lunsj i dag med makrell i tomat og majones. 

Vel, jeg var ikke helt ferdig med helgens plager da - for jeg sprakk i middagslagingen i dag. 
I pannen i dag var det wok. Deilige ferdige wok-sauser over kylling, blomkål og - hold dere fast - salte cashewnøtter hehehe. Chilisaus, sriratcha og soyasaus - og jeg så ikke etter på noe av det, hvor mange karbohydrater pr 100 gram. Det var ikke viktig i dag - bare i dag.... 
Men deilig smakte det, og fy søren så mye smak!!

Den er innafor dere, er den ikke det da?
Joda, den ER det - for det har jeg bestemt!

Kristin

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌