Bloggen vår

Jeg veit ikke hvordan det er med dere andre - om dere er flinke til å ferdigstille prosjekter dere begynner på? 
Det er ikke vi!
Veldig ofte blir "finishen", eller slutten - eller hva dere vil kalle det - stående. Ofte lenge. 
Oftest til min store frustrasjon. Jan er som vanlig rolig som skjæra på tunet han - han stresser sjelden.... "det vi ikke får gjort i dag, kan vi gjøre i morgen". Eller en annen dag. En annen uke. I værste fall - et annet år!🤪
Tenk å være så innmari rolig a - hallo!!!!

I fjor høst laget Jan en utrolig kul lampe til kjøkkenet. Om det var før eller etter bordet han laget kan jeg ikke huske, jeg har bare ikke skrevet om det tidligere. Hvorfor tror dere?
Riktig - den var så klart ikke helt ferdig!
Men nå hadde jeg tatt ned hele lampen, hvis resten ikke blei fiksa på - jeg sverger!
Og jammen - i dag, etter kaffen sin - tok han seg kraftig i nakken, og nå er lampa fiks ferdig. Jeg digger den!!!

Dersom noen av dere ønsker beskrivlse av hvordan den ble til, vil Jan lage et eget innlegg med beskrivelse under "Hust vårt". Legg merke til detaljene på "stokken" - dritkult!
Fy søren så flink han er når han kommer igang - skikkelig flinking 😋 

Ellers skal det nevnes at undertegnede også har vært i aktivitet i dag da. Jeg har vært aktiv med spraybokser og hammerite i dag - inspirert av min flinke datter og svigersønn, og resultatet av jobben de gjør i sitt hus om dagen. Flinke folk altså!
Nytt innlegg kommer når jeg er ferdig - kan si at fargen (?) er svart......

Med dette ønsker jeg dere en fortsatt fin søndag, og som vanlig håper jeg du gjør akkurat det du har lyst til. Kanskje du til og med har løfta rumpa fra stolen, og fått gjort den ene tingen du så lenge har tenkt på. Hvis ikke, er det ikke for seint enda!

Kristin 

Bildet;
Ja - Jan er som alltid kledd i bokser, tøfler og for anledningen snoopy pysj. En helt vanlig dag i Tømmerhuset der altså 💋

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌