Bloggen vår

God søndag formiddag!

I dag hadde jeg veldig lyst til å prøve skia for første gang i år - men minus 13 la en rask demper på lysten..... 

Så i stedet fyrer jeg opp i kjelleren, og vil sette meg ved symaskinen. Bytte en glidelås på en bukse jeg har sydd, og kanskje sy en boxer til Jan. Eller to. 

Hva skal du gjøre i dag?
Håper du har funnet noe hyggelig å bruke søndagen til - om du velger kuldegrader ute, eller noe hyggelig inne i varmen. Søndag er en fin dag å gjøre hva man vil 🤭

Med fare for å høres veldig fornøyd med meg selv (er bare litt kry), vil jeg vise dere hva jeg fant på Instagram i går kveld. 
Det er så mange flinke syere der ute, og mange lager fine "hæk" av blant annet Fæbrik sine mønster, sånn som jeg gjør.
Og i går altså - var ett av mine prosjekter blant de som ble vist fram på deres Instagram-konto. Det er vel kult vel, er det ikke det da?
Jeg synes det er skikkelig stas, og deler innlegget med dere her (bilde og innlegg er gjengitt med tillatelse av modellen - og eier av jakken - min kollega Rolf-Geir Hillestad)

Lag dere en fin dag da dere - denne dagen er i dag, og kommer ikke tilbake. 

Kristin 🤩

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌