Bloggen vår

Lørdag, sånn midt på dagen - og akkurat ferdig med deilig pleie av føttene. Herregud så deilig!! Hos Calma på gamle Union i Geithus, er det ei flink jente som heter Ingrid, og hun har nå stelt mine føtter for 2. gang. Skal aldri slutte!

Tenkte egentlig jeg bare skulle titte innom og fortelle om min første uke på lavkarbo-mat, uten melk. 
Det er uvant å spise så mye grønnsaker, og bare kjøtt. Men jeg velger grønnsaker med mye farge, og anretter maten rett på tallerken. Deilige wokede grønnsaker, og stekt kjøtt i alle varianter. Bortsett fra svinekjøtt som gir betennelser i kroppen. Og er der noe jeg nå endelig skal bli kvitt, er det vel akkurat det! 
Savner bacon - det innrømmes! 
Men har lovet meg selv å ikke ha fokus på det jeg ikke kan spise, men heller nyte det jeg faktisk kan spise. Og det er jo mye!! 
Raske karbohydrater gjør ikke noe annet enn ugang i kroppen - min OG andres - så den sukkeravhengigheten jeg har ligget under for skal neimen ikke vinne over meg. Ikke faen!

Som et lite bonus, og et plaster på såret, for det jeg ikke lenger kan spise - kan det jo være greit å ta med seg at jeg siden mandag har tatt av 3 kg. 
Sikkert mest væske og vann enda, men helt nødvendig🤩

I kveld blir det deilig ytrefilet og kyllingbiter, med bønnespirer, grønnskamps og masse frisk salat. Det er da ikke ille, er det vel?'

P.S. 
Siden Jan mer eller mindre følger min kost og det jeg lager, hr han den samme bivirkningen - han mister også kiloer!

God helg - nyt livet, spis god mat og bare vær til!!

 Kristin❤️

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌