Bloggen vår

Hei dere - fortsatt Godt Nyttår!

Nyhetene står på hele dagen - og akkurat nå sier de at det er funnet en omkommet til i raset på Gjerdrum!
Igjen renner tårene, og det eneste vi kan gjøre er å føle med de alle sammen. Mange har mistet noen, og andre sitter fremdeles med håp om at akkurat deres kjære skal bli funnet i live. 
Fy fader så grusomt!

Her hjemme sitter jeg ved symaskinen, så fingrene kan ha noe å holde i mens journalister fyller hodet. 

Jan sliter med å finne boksere han liker - han vil ikke ha sånne som sitter etter, de skal være løse. Inntil nå har jeg funnet de på HM, men nå er de også tatt ut av sortimentet.
Jeg brukte derfor en han har som utgangspunkt, og tegnet et mønster selv. Testsydde en bokser i gul sateng (ja, sateng!) i går, og den passet perfekt. Dette var en rest av et sengetøy jeg sydde kjole av i fjor sommer. 
Han la inn bestilling på 10-15 stk med en gang hehe

Startet derfor dagen i dag med å sy en til, i et deilig restestoff jeg også sydde kjole av tidligere - i bomull denne gangen. Et dynetrekk Kristoffer hadde med seg på Folkehøyskolen, som bare har ligget og ventet på at noen skal bruke det. 
Gjenbruk er genialt!

Nå er jeg gått tom for strikk, så det blir ikke flere i dag - selv om stoff ligger klart (flanell for kalde rumper neste gang😀)

Hva bruker dere siste rest av juleferien til da - er det noen som har spennende prosjekter på gang, eller nye/andre hobbyting som realiseres i nytt år?
Vil jo gjerne høre om de!

Snakkes!

 

P.S.
Ja, jeg har fått laget broderte merker å sy på alt jeg lager. Det er vel litt gøy, eller hva?

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌