Bloggen vår

Så er vi der igjen - det er snart jul i Tømmerhuset. 
Desember har føket unna, og julaften er her om to dager. 

Det har blitt lite søm på undertegnede de siste ukene - det siste en lang svart kåpe, som forøvrig er blitt en ny favoritt. 
I stedet for søm, har jeg laget julepynt og litt etter litt tatt fram nisser og julekuler. Treet er pynta, og kaker og godis er i bokser og glass. 

Jan har hatt litt større prosjekter. 
Først laget han en utrolig KUL lampe på kjøkkenet, over det nye bordet han også har laget. Vi demonterte lampen vi hadde og brukte alle ledninger/lamper/pærer, og surret de rundt en stokk Jan laget og "eldet". Kjempekult!Kjempefornøyd! 
Når vi nå har nytt synet av lampen et par uker, er det jo på tide å sette han i jobb igjen - ingen grunn til å hvile på laurbærene!
Badekar er bestilt, og ble levert. Svart og fint. Det gikk så klart ikke inn døren inne, så med hjelp fra Kristoffer ble det håndtert og flyttet på - fra inne til ute, og inn igjen. Godt vi har dør ut på badet!
Svart og deilig står det der, akkurat passe stort til mine korte bein (hvis dere lurer på meg i julen, veit dere hvor dere finner meg hiihi). 

Nå er det kun denne arbeidsdagen igjen, så er det ferie fram til 4. januar. Ribben er klar, rullen er kokt - brente mandler og karameller; check!

Jeg veit ferien skal nytes, selv om det på oss også blir en noe redusert romjul, med tanke på sosiale sammenkomster. Men vi skal da møtes noen av oss, og holde den avstand vi må. 

Hold dere friske, senk skuldrene - nyt julen, uansett hvilen form den har. 

 

Vi ønsker dere en riktig GOD JUL alle sammen!

 

Juleklem fra Kristin, Jan og Sherlock. 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌