Bloggen vår

Tenker litt på hva jeg legger ut og skriver om i min blogg, på vår hjemmeside.
Det går liksom ingen rød tråd i det jeg skriver om. Ikke sånn «interiørblogg» eller «syblogg» eller en annen spesiell greie. Selv om mye er DIY.  
Jeg er litt sånn «all over the place» jeg!

Noen ganger kan jeg sette ned tanker rund det politiske liv, og det som engasjerer meg. Og jobb.
Men du veit – jeg har jo ikke bare en jobb heller, jeg har jo to. To veldig ulike også.
Å være sekretær i Fellesforbundet på dagtid, og få jobbe med mennesker og deres utfordringer (fysisk stort sett da) på kveldstid, gjør at jeg får utfordret flere sider med meg selv. På den måten er jeg veldig heldig!
Så har jeg vel egentlig aldri hatt noen spesiell hobby – ingen sånn «stikker på trening» to kvelder i uken. Eller en sånn «se hva jeg har bakt» for 5. gang denne uken.
Nei, jeg er mer sånn «i dag har jeg sydd en jakke» og i morgen «tror jeg tar meg en tur på skauen jeg», før jeg plutselig finner ut at jeg skal bake eller lage en god middag. Eller male og pusse opp hjemme (det gjør jeg jo ganske ofte, eller hva??)
Men ofte ender det meste med at jeg tar et bilde og skriver litt om det på bloggen.
Kanskje det er bloggen som er den røde tråden min – at det å bruke ord og dvele ved det jeg har gjort, er som er et slags mål for meg?
Aner ikke – det bare er sånn. Jeg elsker å skrive, har alltid gjort det. Ord er fint. Ord er viktig.

Oppsummert kan jeg vel si at jeg er ganske allsidig – er jeg ikke det da? – ikke spesialisert på en retning, men veit kanskje litt om litt mye.
Jo, jeg tror det blir riktig. Sånn der omtrent. 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌