Bloggen vår

I dag skal jeg (kanskje igjen?) skrive litt om meg sjøl og CryoKlinikken. Kristin – hva hun gjør, og hvorfor hun gjør det.  


Da jeg i 2016 kjøpte mine apparater og startet opp CryoKlinikken Modum, gjorde jeg det fordi jeg har en generell interesse for helse. Fordi jeg ønsket å hjelpe. Og det gjør jeg fremdeles.
Ikke nødvendigvis med slanking og kosthold – men den helsemessige effekten av behandlingen jeg kan gi.
Helse er hele kroppen – fysisk og mentalt. Dette er viktig!

Mange har et problematisk forhold til egen kropp, og da særlige områder på egen kropp. Dette er ofte årsak til sjenanse og lavt selvbilde. Og uansett om vi andre synes de er fine som de er, er måten man ser seg selv veldig subjektiv. Den subjektive følelsen er også viktig å tenke på i mine behandlinger, da det er DU som kunde som bestemmer over dine følelser. Min jobb er å jobbe sammen med deg, for at du skal gå ut av klinikken min med et litt annerledes syn på deg selv – selvfølgelig fysisk, og gjerne mentalt.
Mine kunder ser at det kanskje ikke er så mye som skal til – en liten kul på magen blir mindre, en stor mange krympes og løftes, rynker blir mindre synlig og slapp hud i ansiktet blir kanskje strammere.
Noen får hjelp til å komme i gang med et litt annet kosthold, og lyst til å bevege seg for å komme i bedre form. Det er utrolig hva litt fellesskap og en god samtale uten at noen dømmer kan gjøre!

Jeg pleier å si at jeg kan hjelpe de i gang – et spark bak – så tar de det meste av jobben selv.
Det sier seg jo selv – at når før- og ettermålet rundt magen f eks viser minus 4 cm på kun èn behandling, får man jo lyst til å gjøre mer!
Og det er akkurat dette som er så utrolig gøy, og veldig givende for meg som behandler!
Bilde før og etter behandling, og mål før og etter hver behandling. Man SKAL se resultat etter HVER behandling, og det gjør vi.
Jeg har kun hatt EN kunde uten resultat på første behandling – da skal man heller ikke betale noe. Bare så det er sagt, for yrkesetikk er svært viktig i min salong!

En behandling jeg er særlig glad i å gi, er acne-behandling. Spesielt på unge mennesker!
Den gir så gode resultater, og det er kanskje den behandlingen som jeg ser betyr mest.
Hormoner som fyker rundt i kroppen, og man er i en særlig alder for å se kritisk på seg selv. Da er det godt å kunne slippe å tenke på kvisene i panna, arrene de lager i kinnene – eller alle blå/lilla merker etter tidligere utbrudd. Strøm og gode behandlende oljer utretter mirakler på arr og utbrudd.   
Jeg har alltid gråten i halsen når vi ser på og sammenligner bilder fra før første behandling, og etter siste behandling. De blir alle så fine, og de er så takknemlige!
Jeg skulle gjerne hjulpet dere alle, hver eneste en  ❤💖

Litt fakta om Cryo;
Apparat fylt med kjølevæske. Behandlingen gjøres lokalt på ønsket område - er helt smertefri, helt uten bivirkninger og er permanent (OBS du må selv gjøre jobben for å bevare oppnådd resultat, da gjenværende fettceller kan utvides inntil 4 ganger, så området kan igjen blir stort)
Man kjøler ned huden, og fettcellene under huden løses opp og kroppen «kvitter» seg med fettet i den naturlige utskillelsen (ønsker du en mer vitenskapelig versjon, se nettsiden min www.cryoklinikkenmodum.com)
Samtidig som man fjerner fett, strammes også huden.
Cryomaskinen brukes også til å fjerne rynker, og f eks fjerne/minske dobbelthaker og kalkunkjaker.

Octagon – maskinen jeg bruker i acne-behandlingen, har mange fantastiske funksjoner.
Før hver cryobehandling tar jeg enten en LED/UL-behandling for å «mykgjøre» fettet, og for å oppnå et enda bedre resultat, eller jeg bruker ruller med strøm og olje. Dette er to behandlinger som Octagon brukes til. 
Huden blir nydelig myk, og den hjelper også på et bedre resultat med cryo i etterkant.

Til slutt burde alle vite litt om arr-behandling.
Arr-behandlingen er svært lik acne-behandling og gir fantastiske resultater. Stramme keisersnitt f.eks. blir så fine og glatte. Og flate. Huden rundt strekker seg ut, og fettbehandling sammen med denne arrbehandlingen gir pene damemager igjen. Ganske stilig! 
Brannsår kan også behandles helt fra de er ganske ferske – først med kulde/cryo, deretter med Octagon for å hjelpe huden i helings-prosessen, og det ikke skal bli så dype arr.

 Som dere skjønner – jeg kunne skrevet side opp og side ned om alle behandlingene jeg kan gi, men skal ikke det her. 

Jeg håper allikevel dere har forstått litt av hva jeg gjør, og hvorfor jeg gjør det.
For meg har dette blitt en «hobby» jeg elsker å drive med ved siden av mitt daglige virke i Fellesforbundet.
Jeg liker raske resultater, og jeg elsker følelsen det gir når jeg veit jeg hjelper andre!
Og dere – selv om jeg har vært litt anonym over en periode nå, betyr ikke det at jeg ikke tar imot kunder – det er bare å kontakte meg!
Salongen er tilbake i Tømmerhuset, der jeg startet – derfor dette innlegget på vår hjemmeside.

Vil du teste, eller har du spørsmål – kontakt meg på den måten det er enklest for deg.
Messenger via Facebook, mobil 91 16 27 61 eller på epost cryo@jpgundersen.com

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌