Bloggen vår

Vi er flinke – de fleste av oss, ikke bare oss to i Tømmerhuset tror jeg – til å vise det som er bra. Det som funker. Det som ser bra ut.
Vi lider vel litt av sånn "sosiale-medier-syken", gjør vi ikke det da?
Så også med oss.
I sommer har det vært mange ting som skulle vært gjort, som burde vært gjort og oppgaver som jeg i tillegg har hatt lyst til å få gjort.
Hodet mitt jobber jo på høygir når sommeren nærmer seg, og gamle og nye prosjekter tar form. I hodet altså. Og skal jeg være helt ærlig, jobber vel hodet til Jan også med alt som HAN mener skulle vært gjort, og kanskje aller mest det han har lyst til å få gjort.
Problemet er bare at de skal jo gjøres også, og gjerne fort, med en gang – og helst "i går"!

Man merker at man ikke er i 30 åra lengre. At man faktisk har passert 50, og at skavanker og plager tar mer plass for hvert år.
Mine kronisk betente albuer, og trange skuldre, gjør at det meste tar lenger tid – og gleden over det praktiske er ikke lenger like stor.
Jan med sin utslitte rygg, og opererte armer – jadda, vi er middelaldrende. Og selv om vi trives med den vi har blitt på det mentale plan – og tryggheten det medfører, kan det altså til tider være slitsomt å kjenne kroppen protestere mot det hodet vil at den skal gjøre. Noen som kjenner seg igjen?
Tilbake til det det egentlig skulle skrives om i dag – alt som IKKE blir gjort!
Listen er lang, og det er allerede høst. Så må jeg bare innse at det er mye som ikke blir gjort i år heller, og vi dytter det videre til neste sesong.
- Vi har fremdeles 3 farger på huset – det er enda igjen noe fra opprinnelig farge (oransje/kongle), det er mørk brunt, og nå hvitt rundt vinduer (det har jeg faktisk rukket å begynne på i år).
Og fremdeles står rekkverk foran uten beis – så ja, det blir faktisk 4 nyanser det!
- Alt gammelt rekkverk skal byttes. Satt opp som et "midlertidig" rekkverk som skulle byttes… nå 10 år seinere er det vel på tide å gjøre det. Blæh!
- Av de litt større arbeidene som venter – og det må prioriteres – vi må grave opp og fylle pukk langs hele bassenget, for der siger skråningen ut. Gud, jeg er lei skråninger!!!
- Så har vi varmepumpen til bassenget – den har stått på plenen i hele sommer, og gitt lite varme til bassenget. Bytte deler? Bytte varmepumpe? Aner ikke.
- Jaccuzzi – ja hva med den? Vel, det står tomt, fordi det lekker. Og sannsynligvis er kolben ødelagt og må byttes. Sikkert en grei jobb det, men det skal GJØRES!
I tillegg kommer vanlig vedlikehold – plenklipp, luking, vanning og renhold. Som om ikke dette er nok, sa Frosken – vår søte robotklipper – at ledningen ett eller annet sted langs kanten av vår ca 2 mål store tomt, at det var et brudd.
Oh yes, da er det bare å sette seg på knærne og begynne å leite…….. 
Nå håper jeg på mange gjenkjennende og trøstene ord, der dere alle så klart sier at dere har akkurat de samme utfordringene som oss så klart. At det er heeeelt normalt å henge såpass etter, og at det bare er solsiden som vises utad heheh.

Til vårt forsvar – Jan bygger carport og garasje helt ferdig for bobil – blir så bra!
Vi HAR laget verdens fineste – så klart – tørkestativ i sommer, som jeg fremdeles nyter på fine dager.
Jeg HAR malt badet i kjelleren, og jeg HAR sydd flere kjoler og drakter i sommer. Seinest en veske nå på lørdag.
Vi HAR bytta ut Hilmar bobil med Wilma bobil, og vi HAR vært mye på på veien i vår fantastisk land i sommer. Det er en god trøst, når samvittigheten ligger litt tyngre på skuldrene enn jeg skulle ønske.

Satser på en lang og god høst jeg – der det er fint å jobbe ute, god temperatur å være ute i, og at vi kan krysse av for godt jobba på flere av disse boksene før vinteren er over oss.

Tusen takk for at dere følger oss her i Tømmerhuset. Vi ønsker der en strålende seinsommer, og en god høst.
Ikke fortvil – snart kommer gresskarene, og da er det mye å gledes over!

Klem fra meg til hver av dere – Kristin 

 

Merethe 31.08.2020 13:42

Akkurat slik er det❤️

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌