Bloggen vår

 

Sitte stille sa du?
Nei takk, det har jeg da ikke tid til!

Var hos mamma en ettermiddag i helgen, sammen med mine søsken og svigerinne. Det var koselig å være sammen med folk igjen - drikke kaffe og "juge". 
I den forbindelse ble det snakk om alt som er gjort denne våren hos oss.
Terrassegulv er vasket og beiset, huset er vasket utvendig - MED KOST - jeg har beiset første strøk på de fleste vinduer. Tørkestativ med tilhørende granitt under (se bilde-innlegg under) er snart 100% ferdig.
I tillegg til alt dette, har hagen fått en omgang med klippesaks på alle planter, nye planter er i jorden og robotklipperen er i gang. 
Den har forøvrig spist opp alle mine 5 nye roser, men det får gartneren ta skylda for....

Sånn - da var selvskrytet og klapping på egen skulder gjort. Nå over til poenget med innledningen.
Min svigerinne spurte meg altså i helgen - "Du får tid til å jobbe også, når du har hjemmekontor?"
Men det er jo akkurat det jeg gjør! 

Jeg sitter ved pc`n fra 7 på morningen til 3 på ettermiddagen jeg, men jeg føler dagene blir så lange. Kanskje fordi jeg ikke sitter i bil etter jobb, jeg veit ikke. 
Er det NOE som er positivt med pandemien, så er det - for MEG vel og merke - nettopp hjemmekontor. 
Nå står jeg opp 20 minutter før jeg begynner å jobbe, ikke 2 timer. Og rett på "kontoret" og sveive igang pc og skjerm. Tror aldri jeg har vært så effektiv i hele mitt liv jeg, som akkurat nå. 
Jeg veit ikke om det er det fine kontoret vi har laget til meg som gjør det, om det er å slippe bilkjøring, eller om det bare er våren - men jobben går som en drøm. Både den jeg får betalt for her og nå, og den ungene mine får betalt for en gang i verden. 

Samma kan det være - jeg liker det! Jeg liker våren, og jammen liker jeg det meste som skal gjøres da også. 

P.S.
Bildet viser underarmen min, etter at krypbiotaen protesterte vilt når jeg kom med saks og hansker - den ga seg ikke uten kamp! Jeg vant.

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌