Bloggen vår

Når jeg nå har fått så fint hjemmekontor, er det en fryd å jobbe. Og helt ærlig, så finner jeg vel på litt ekstra for å kunne sitte her nede 😀 F eks blogge, noe jeg ikke har gjort på veldig lenge!

Har lagt ut litt bilder av hvordan kjelleren MIN er i dag.
Her har jeg laget meg mitt helt egne lille krypinn - en hybel i huset. Når kvelden kommer og jeg fyrer i ovnen, slenger jeg  meg ned i sofaen og ser serier på tv - herlig!

Hjemmekontor med blomstrete wallpaper laget kun for meg - der min vakre lyskrone endelig har funnet plassen sin i huset.
Og nå - hjemmelaget arbeidsbord - laget for meg, av oss to her, i min form.
(Må jo få skryte av snekkeren jeg bor sammen med, som klarer å lage det aller meste sånn som JEG vil ha det. Det skal dere bare vite - at jeg endrer design MANGE ganger underveis, og allikevel kommer vi sammen fram til det jeg ville ha. Vi er rett og slett et godt team sammen, og vi får til det vi vil få til tror jeg.)  
Jeg rett og slett trives her, og arbeidsdagene i disse Korono-tider går som en drøm.
Nå har jeg forsåvidt alltid trivdes med å jobbe i Fellesforbundet, men å få jobbe der og samtidig ha så vakre omgivelser er da ikke feil❤

Jeg tenker bilder skal få tale sitt eget språk jeg, og ber dere se på bildeinnlegg før her også. Da skulle dere ha fått en smakebit av min "verden" som den ser ut om dagen.

Ønsker dere alle en frisk tid - ta vare på hverandre - bli med på dugnad, så vi raskt får Norge på beina igjen!

Kveldsklemmer fra Kristin

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌