Bloggen vår

Jeg bare MÅ dele et tall med dere - denne uken har vi hatt over 1700 besøkende på vår hjemmeside. Helt fantastiskVill

Særlig moro er det for meg som bruker skrivekløen min til disse små oppdateringene fra vår hverdag. Det er ganske tilfredsstillende å vite at så mange gidder å se og lese det som legges ut her. Jeg håper det betyr at det er mange som kan kjenne seg igjen i vår hverdag, og våre interesser?
Uansett - tusen takk til dere alle som har klikket dere inn her, blomst "deles" utHjerte

 

Gutta boys er ute i det flotte høstværet - endelig er de kommet i gang med prosjekt "carport".
Det er mye løse deler som lengter etter tak nå som vinteren er meldt (snø i morgen dere - og minus 7 kalde....!). Nå skal mopeder og gressklippere komme under tak. Skal bli godt å slippe presenninger og overtrekk - nå er det tak som gjelder.
Jan var oppe i tidlige morgentimer og forberedte seg for "bygging". Av med takstein, blekk og takrenner. Nå er også minstemann i huset stått opp, og er med som håndtlanger.
Nytt trevirke kommer på plass, og taket tar form. Flinke gutter det!

Mor selv sitter inne. Sitter og sitter og sitter....... men bare vent - jeg kommer sterkere tilbake! Jern, B12, D vitamin og C vitamin. He he, her skal lagrene fylles og energien sprute! Snart..... men ikke i dag.....
Jeg sitter heller i ro - leser og jobber med skoleting. I dag er det Arbeidsrett som skal forberedes før neste forelesning. Det gleder jeg meg til! 

 

Nok skriverier - jobben kaller.
Kos dere med helg og en aldeles nydelig høst/vinterdag.

 

Kristin Kjærlighet

 

PS
Blomsten på bildet er det en superflink dame ved navn Tone Lise som har laget av marsipan, og jeg fikk den! Den var så vakker at jeg måtte dele den med dere alle sammen. Den gir løfte om vinter og snø, ikke sant......Smiler

 

 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌