Bloggen vår

Hei alle lesere (faktisk 400 og mer pr uke!)

Benytter anledningen til å titte innom en liten tur - huset er tomt, jeg må ha en pause fra "lekser" og trangen til å rable ned et ord eller to dyttet på.

Pga studier for mor i huset, er det lite inspirasjon å dele for tiden. Dersom du ikke ønsker å ta del i mine tanker rundt personalledelse, rekruttering, relasjonell ledelse, politikk og demokrati, så er jeg i en viss form for tørke og kan ikke bidra med stortRødmer
Spennende tider altså!
Nå har vi allerede vært igjennom to samlinger på Terningen Arena, Elverum og det kjennes ut som noen har snudd meg opp ned, rista meg godt og forsøkt å stable hjernen i riktig retning igjen etterpå. Hode og kropp jobber mot hverandre og jeg har flere spørsmål enn svar. Skulle visst være sånn.........Ha ha 

Heldigvis har vi prioritert noen sosiale sammenkomster og storkosa oss med det.
Vi har begge rundet 45 år og feiret med brask og bram.
Tømmerhuset ble pyntet med glitter og glam, LP plater og psyke farger -  inspirert av tema retro/disco/hippie, og det ble jammen vi og gjestene våre også.
Litt seint - men tusen takk til alle som bidro til årets feiring i Tømmerhuset - en særdeles vellykket (les;fuktig) feiring, natten til ende.

Interiørmessig - vel, ting skjer jo selv om vi ikke legger opp til de store oppgavene da. Impulsivt kjøpte jeg lyslenker med kuler i deilige høstfarger. Disse er nå dandert i mammas gamle bakebolle som jeg har blogget om tidligere. De ligger lunt og godt og varmer stua i høstmørket, med sitt nydelige duse lys.

Og endelig er lampe til soverommet på plass.
Her har jeg hatt lyst på en "lysekrone" i taket helt siden vi gjorte om og bygde garderobeløsningen vår. Men det er ikke en hvem som helst lampe som fortjener å komme inn der - den må passe......På nettet fant jeg akkurat den jeg ville ha - en forholdsvis stor kule, med prismer.
Og NÅ henger den der - den passer perfekt!

Den gamle lampen fra stuen - den stoooooore tråkulen jeg har laget selv har jeg tatt ut lampe og ledning på - den "står" nå på gulvet i 2. etg. Rart hvordan ting bare faller på plass når jeg prøver som minst.....det bare blir liksom.....liker!

Prøver gjør jeg også med skolestoff - og selv om jeg har sittet i mange timer på det lille kontoret mitt i dag, er jeg noe usikker på hvor mye jeg egentlig har fått gjort......3 kaffekopper, div brødskiver og litt te..... mulig jeg bare skal ta kvelden nå og følge Amnestys innsamling på NRK. Akkurat nå tror jeg lærekurven vil være noe brattere for meg der enn her over bøkene......
Gi så det monner folkens - jeg ønsker dere en fredelig søndagskveld!

 

Kristin  

 

 

 

 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌