Bloggen vår

Hei på dere, alleihopa!

 

Lite skjer på den kreative fronten akkurat nå - som de ALLER fleste har fått med seg, er jeg nå igang på Høgskolen. Utrolig spennende - men kjenner jeg ikke har plass til så mye annet enn skolefag akkurat nå. 
Kan skjønne at denne gamle "tørre" hjernen må knirkes igang, og det kan nok ta litt tid!
Man skal drøfte, diskutere, begrunne og "grunne" over det meste og det er en litt ny form for meg. Men ingenting skal jo være uprøvd - her er det bare å stå påHa ha.

 

Jeg hadde før forrige helg god plass i hodet til et bilde av hekken jeg skulle plante før vinteren, oppgangen til 2. etg som skriker etter ferdigstillelse..... og beising. Alt dette var det altså plass til før helgen - nå er det kun Personalledelse, arbeidsgiverpolitikk, demokrati, strategisk Ledelse av Mennekelige Ressurser osv som får plass.
Hmmmm, tror en del av det vi faktisk skal fokusere på som nyutdannede ledere er planlegging og prioritering, så jeg skal rydde litt i hjernen og få plass til alt - både studier og andre hyggelige sysler. Gi meg en uke, så skal jeg i hvert fall være igang!

Kontoret mitt fungerer optimalt - jeg har god plass, godt lys, fine bilder å se på og en god stol. Et godt læringsmiljø og en hyggelig krok.

Jeg skal uansett klare å rydde plass til neste helgs fest - herregud, der kommer det til å være mye rart. Retro/hippie/disco - kan dere bare se det for dere allerede nå??
Det kan jeg nemlig!!

Med tillatelse fra husets gjester, kommer det nok en bildeoppdatering eller to. Juhuu, til helgen skal Tømmerhuset pyntes med farger og stæsj, glitter og stas - spillelisten er klar,det samme er gjestelisten. Gleder meg sykt!!

 

Kommer tilbake når jeg har noe å melde - inntil da; ha en fortreffelig helg, det er fredda`n!!!

StudentenVill 

 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌