Bloggen vår

Jeg fyker rundt - flytter på ting, henger opp noe, tar ned noe annet. Jeg tørker støv og rer seng. Kort og godt - jeg lager meg min egen lille "boso" som vi kaller det. 
Det er den rette årstiden til å gjøre alt. Jeg er full av energi, og akkurat nå forbereder jeg meg til skole neste uke. Må jo ha min egen plass - ikke dele med noen.......

Og det fant jeg på mitt allerede "opparbeida" arbeidsrom, der symaskin og andre små hobbysnacks har fått lov til å ta litt overhånd på det rommet egentlig var tiltenkt; gjesterom.

Under alle tepper, puter, stoffrester, oppblåsbare madrasser, og div jeg ikke skal nevne engang, fant jeg gjestesengen. 
Jeg visste nok den var der, for jeg kunne se små tepper på veggen jeg visste hang over der jeg en gang hadde plassert sengen.......!
Vel, etter utallige dunjakker, gensere, tepper m.m. kom jeg endelig fram til en sengebunn og fikk lagt på plass madrassene Jan har rekonvalesert på i stua (foran TV`n....).

 

Endelig, sengen er igjen kledd med de vakreste stoffer fra Afghanistan, som vi fikk tilsendt fra Torbjørn under ett av sine utenlandsoppdrag (tusen takk!!) og er nå oppredd og klar til overnattingsgjester.
Snart er det party i Tømmerhuset - feire 90 års jubileum. Peace and Love........Ha ha

 

Hmmm, ble litt revet med der kjenner jeg - var jo arbeidsplass for pc og skolebøker jeg begynte med.....men det er jo samme rom; Ett rom - mange funksjoner!

Min familie heter Jahr - de kommer fra Jahr og bor på Jahr. 
Vi har nok bosatt oss litt feil - vi bor i Overnveien (selv om vi også eier en tomtebit fra Jahr.....)
Ja ja, digresjonene tar meg i kveld hehe.
Men du skjønner - bordet som står på arbeidsrommet mitt kommer fra - ja nettopp; Jahr.
Det vakreste gamle bordet, med 5 (!) bein. 
Praktisk og så utrolig fint med de flotte dreide beina, og den litt uvanlige fasongen. 
Når kjellerrommet er ferdig pusset opp, og spisebord/langbord er flytta ned dit, tror jeg dette flotte bordet skal få en plass på kjøkkenet hos oss. 
Gleder seg!
Enn så lenge fungere det utmerket til arbeidsbord - både for symaskin, skolebøker og annet koselig man bedriver inne mørke høstkvelder, når vinden uler og regnet pisker. Sukk, herlig!

 

Jeg har hengt opp bilder over bordet av familien min, så jeg har de med meg også når jeg gjemmer meg bort fra resten av husets beboere - mange bilder i rammer jeg har lakket hvite for å passe, hengt opp litt hulter til bulter. Elsker den måten å presentere bilder på!

 

Vel, da er jeg vel klar til skole og lange kvelder med studering og innleveringer. Alt er klappet og klart. Elevkort kommer i posten, Fronter er klart - jeg er klarKjærlighet

 

Kos dere med kvelden, høsten, hverandre!

 

Kristin - den energiskeHa ha


 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌