Bloggen vår

Så har den kommet - høsten.
Sånn, nå er det uttalt og vedtatt. Ikke for at det plager meg nevneverdig - jeg elsker jo høsten, og alt som følger med. Selv regnet....
Elsker at det blåser, at man virkelig kjenner været når man er ute. DA er jeg også opptatt av været he he.
Det som kanskje kan være trist med årstiden er jo alt som visner ned. Det liker jeg IKKE!
Alle de vakre blomstene som nå bli brune og slappe, som ikke lenger vil det jeg vil. Men jeg depper jo ikke av den grunn - jeg klipper og knekker og tar de inn i varmen slik at de kan glede oss noen siste dager. Egne blomster i huset er helt topp!
Rosene mine har vært utrolig trege i år - de er NÅ fulle av knopper, men de kommer liksom ikke ut. Her blir det nok også en omgang med hagesaks, og inn i varmen tenker jeg.
Se det - høsten er jo bare fin den. Skjønte det nåHvisker.

 

Jan ligger fremdeles en del på ryggen - han er merket av å ha gjennomgått en ryggoperasjon.
Dette er også årsaken til at de store prosjektene i Tømmerhuset er satt litt på vent. Det får ta den tiden det tar - blir godt for han (og meg og prosjektene mine) å komme seg skikkelig på beina igjen.
Det skal limes stein på pipa ute og inn, huset er fremdeles litt tofarget....... kjellerrom skal gjøres. Ikke bare ett, men to......garderobe i gangen skal bygges ogogogogogog.
Hehe, kanskje han bare later som ryggen er vond - ville ikke brukt det mot han når han ser lista jeg har klar!

Litt småpusling blir det jo:
Kjøpte brått og uventa to store puter til senga - 70x100cm. Har hatt lyst på det helt siden opphold på Farris Bad. Nå er det endelig realisert, og jeg har sydd et par trekk til de. Det gjenstår kun å lage litt mønster i trekket - de er nå helt hvite.
Dette er en sånn kosejobb som jeg pusler med i ledige stunder.
Nye gardiner er også under planlegging - kom nesten i mål i går, men Prinsess hadde kun 8 lengder av de jeg ønsket meg. Må ha 10......
Men kan da ikke la meg stoppe av det - jeg leita i skuffer og skap, og fant fram noen jeg sydde forrige vinter. De får duge, for jeg fikk meg nemlig 3 fine trøsteputer fra nevnte butikk, da de ikke hadde det jeg kom for.
Fine grå ullputer - to med tøff skrift, og èn med en sau på. Skikkelig kule! Så, puter sammen med mørke gardiner - vips var stuen vinterklarVinker.


Vinterklar er også sønnen i huset - han er godt igang på Helse og Oppvekst, og trives kjempegodt!
Han fikk også førstevalg på valgfag, som forøvrig går hver onsdag. Hele dagen. Dette heter Grønn Glede, og er uteaktiviteter hele året. Kult!
I går hadde han lest dikt for hele klassen - Jan Erik Vold. Også en kul fyr med maaange kule tekster som Kristoffer liker veldig godt.
Stine og Øystein går i planer om å legge nytt tak på det koselige huset sitt og innhenter i disse dager anbud fra de profesjonelle. Hun jobber seint og tidlig, hun har fått mange faste kunder i Salong Lanugo, og det går strålende. Spennende tider der i gården også med andre ordHjerte


Livet er godt - været er godt - jobben er god - og forhåpentligvis kan jeg si det om HIHM og studie også...... vi får se hva jeg sitter igjen med etter 20. september....


Nyt høsten - dere kommer uansett ikke utenom - klemmer fra Kristin Kul

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌