Bloggen vår

Nå er det bare å nyte dagene - det er god varme i solen, luften er krystallklar og plantene står fremdeles i blomst.
Det er fremdeles nødvendig å vanne - når jeg tenker meg om har jeg vel vanna mer nå på sensommeren/høsten enn jeg har gjort i hele sommer til sammen.

Helgen nytes også med lange late morgener, frokost ute på balkongen med nyrørt bringebær og gode varme croissant`er.
La oss håpe på en lang og mild høst, hvor vi kan nyte grønne plener og fargerike blomster lenge enda!

 

Årets happening i Vikersund - Vikersunddagene - er nå over, etter to dager med feiring. Fredag var det moteshow i Vikersund, der stedets mange klesbutikker viser fram høstens nyheter og mote.
I et par år har jeg, sammen med Stine og Kristoffer, vært med for Perfekt Mote. I år meldte jeg pass, og var heller tilskuer. Var nok mye artigere det ja....!
Fine modeller viste mye fine klær for høsten og vinteren - her var det mye fint! 
Stine viste bl.a. en flott "strikket kåpe" som er utrolig kul - og Kristoffer (den kule) viste hvor fin han er i en litt slækk stil med skjorte, slips og strikkejakke.
Flinke "unger" detHjerte.

 

Det har blitt lite feiring av Vikersunddagene på oss, da Jan fremdeles ligger mye på ryggen. I tiden som har gått med til å holde min kjære med selskap, har jeg lagt planer for, og laget innbydeliser til, en liten markering av oss to gamlingenes 90 års jubileum i år. 
Tror dette blir årets happening i Tømmerhuset - det blir ikke mer moro enn den man lager selv.......Vill 

 

Duften av kaffe og nystekte croissant vekker meg fra skrivingen - nå er det frokost med gutta boys, før jeg kanskje tar turen på skauen i det deilige været.

Med ønske om en strålende søndag for alle, spesielt de som feiret litt i Vikersund i går.
KristinHvisker 


 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌