Bloggen vår

Det er grønt om dagen - det er vel det som utmerker seg mestSmiler stort

Vi har hatt fine dager, det er godt og varmt og jeg har nesten bada. Vannet holder ca 20 grader. Ikke noe problem å bade dersom man bare stuper i det, men for kaldt dersom man sniker seg ned og kjøler kroppsdel for kroppsdel. Pyse sier du - ja, er nok blitt det.
Har badet "til livet" - deilig!

Koser meg mest med det grønne om dagen. Synes det er helt utrolig hvor flott og grønn plenen er. Når den er nyslått, er det nesten som hele eiendommen er teppebelagt. Deilig å gå på, fint å se påKul

Når det nå er så fint ute om dagen, er det lite som skjer inne.
Kjelleren står som den har gjort et par uker nå - men nå kommer helgen og det er meldt regn. Nesten så jeg liker det.......!
Skal i hvert fall får støvsuget gulvet i det "nye" rommet, og få smurt på membran over det hele. Ruller er kjøpt inn og membran står på vent - så åpner mulighetene seg for hva dette rommet kan bli. Er så moro å begynne helt fra scratch{#smileys123.tonqueout}
Skulle gjerne kjøpt et par nye stoler til det flotte trommelbordet vi var så heldige å få av snille Line og Morten; tusen takk!, men tror jeg skal prioritere å kjøpe en ny blandemaskin så vi får fortsatt i kjelleren (har vært Buskerud rundt snart etter et par stoler jeg har sett, men tomt alle steder......).
Skal lære meg noe nytt nå nemlig; pusse mur.
Jeg har jo både støpt, bygget brannmur i skifer og bygget i leca, men aldri pusset leca`n - det skal bli så moro!
Når veggene så er pusset, kommer neste skritt i planleggingen. Hva skal vi ha på veggene mon tro?
Har sett på noen spennende malingssorter som er fine for mur, og det må jo passe til den flotte peisen vi har planer om.....ahhh hodet spinnerVill

 

Jeg er også full av inspirasjon etter vårt besøk hos flinke Line, trommelens mor.... Hun er utrolig kreativ, og det var en fryd og se hennes ulike løsninger på interiør. Gratulerer også med nytt kjøkken - der kommer det til å lages kaker og ulike cupkakes, vi gleder oss til bilder.

I Tømmerhuset er vi nokså sosiale om dagen. I Tonerose (blogg) sin ånd, tenker vi å lage en temafest..... har funnet et artig tema med utrolig kreative "kostymer". Det kommer vi tilbake til, med planlegging og bilder når tiden nærmer seg hi hi.
Kveldene har vært fine til besøk i "utestuen" og vi nyter seine sommerkvelder med både god mat og godt drikke.
Kjempekoselig!

 

Uansett hva annet som skjer, er det størst fokus på vår 1. prioritet om dagen; Kristoffer har begynt på Rosthaug, Helse og Sosialfag (eller Helse og oppvekst som det nå skal hete). Han er allerede godt i gang - kommunikasjon står øverst på læringsplanen, og det er spennende.
Artig at han velger å gå i samme retning som mor valgte for 10-12 år siden........

 

Nå har spisepausen min gått med til en liten bloggoppdatering - back to business.
Ha en strålende augustdag og uke - vi blogges!

 

Kristin

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌