Bloggen vår

Lenge siden det har vært blogget hos oss nå - det er vel et tegn på at vi har hatt annet å gjøre enn å sitte inne ved pc`nSmiler

Første uken på jobb er unnagjort for Jan, og første dag etter lang ferie er nå over for fruen i huset. Er deilig å begynne igjen, man merker man blir hakket mer effektive etter som hverdagen faller på plass.
Men i kveld har vi nytt en siste rest av feriefølelse - vi tok med pc og et lite glass rødvin ut på terrassen og gjenopplevde litt ferieminner.
Det ligger mange bilder under "Reise" - håper det kan være et reisetips for de som tar sjansen på en biltur nedover i Europa. Vi valgte å holde oss langs "Vest-kysten" og trivdes godt med det valget.

 

Hjemme har det skjedd ting sånn i røkk og napp.
Når været har tillatt det, har jeg vært ute. For hvert år nå, kommer det nye flerårige planter i jorden. For hvert år er det mer å nyte etter som det begynner å spire og gro, og det vokser seg til flotte planter nesten uten at jeg må gjøre noe. Herlig!

Hostaene langs steintrappa er i år så store at jeg aldri har sett maken!
De trives tydeligvis i regn..........
Rosene fra i fjor er blitt kraftige planter, og er nå i blomst. De er seine, men håper da på en lang høst så vi kan nyte de lenge, lenge.

Et hyggelig par i Åmot ga bort en hel hekk - 14 planter av sorten sommerspirea. Ok, så er den ikke helt perfekt enda, men gi den en sesong eller to, litt trimming og mye næring så er den helt flott foran verandaen hos oss. Det var deilig å få tetta igjen under verandaen - var ikke spesielt fint der under........

 

I morgen skal det kjøpes inn bark - det er rydda og luka i skråningen rundt garasjen, og duk er lagt på. Så mangler bare barken og det vil være ryddig og fint i hele gårdsplassen, inntil neste år da vi skal grave ut av gårdsplassen og legge stein i skråningen og singel i innkjøring. Gleder seg!

 

Når været har vært dårlig nå på ettersommeren, har vi starta et nytt prosjekt inne. Vi har rydda kjelleren for å lage et nytt rom der; spisestuen skal flyttes ned. Dvs, ny og delvis hjemmelaget spisestue til minst 10 skal inn der. Et spennende prosjekt. Bildet er klart i hodet mitt - det spørs bare om det blir like fint i virkeligheten som det er i min fantasi........?

Vi har litt planer om å ta inn stein fra naturen rundt oss, få inn det gråe mot det hvite....får se, i hodet mitt er det flott hehe.

 

Når så ryggen til Jan er ferdig operert i slutten av august (!), DA kan vi virkelig sette planer ut i livet - vi krysser fingre for at alt går som det skal!


Mandag kveld, det er sommer i Norge. Barna er i Spania en uke før skolen begynner og Kristoffer skal på Rosthaug. Håper de koser seg med maaaange varmegrader og sol - det er vel fortjent!

 

Bjørka feller nå blader, det kan nok være for mye væte...... men det gjør meg faktisk ingenting. Jeg har aldri vært redd for å gå høsten i møte. Høsten er min årstidHjerte

 

Litt TV titting nå, så er det natten før en ny arbeidsdag. Det er deilig å være igang igjen!

 

Klem fra meg til deg - KristinKjærlighet

 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌