Bloggen vår

Dørstokkmila..........
Tror aldri den har vært så lang som i sommer. Vi sitter og sitter, med pc og kaffekopp i sofaen.
PC er vel å ta i kanskje - vi sitter med hver vår iPad, og surfer rundt på måfå.....tenker på alt som skulle vært gjort, men akk - dørstokkmila virker uoverkommerlig!
Det var Jan som skulle bryte apatien - da vi kunne enes om at det eneste som funka i regn, var å gjøre noe med vann.

Og når tanken var tenkt; snart var husvask blandet i riktig forhold, vannslangen snodde seg rundt huset, og Jan på tur oppi stigen og vasket omkapp med regnet.
En utrolig takknemlig jobb, for tømmerhus lagrer pollen og støv på en helt annen måte enn hus med stående kledning for eksempel. Det er tydelig når man vasker stokkene - fra å være mer eller mindre gule er de nå igjen brune og blanke der han har vasket.
 

Nå skal det også sies; vasker man tømmerhus utvendig, tar man gjerne med seg innvendig vask samtidig........
Hjørner/knuter er noe utsatt for vann med  vannrett trykk. Noe kommer igjennom, og veggene blir våte på innsiden også. Panikk! 
Det er stor sannsynlighet for at man kunne hatt glede av å se meg, der jeg haster rundt med kluter og filler og tørker i full panikk. Herregud, huset mitt lekker!
Og hvilken reaksjon tror dere det framkaller hos Jan??
Business as usual - "litt vann har da aldri skadet noen.....". Går det an å være så rolig da!?!

Etterpå, når veggene er tørre igjen, og ingen flekker og skjolder er å se, må jeg jo smile litt for meg selv. Ingen grunn til panikk Kristin, alt er som før. Huset står, vannet er tørket og pulsen er tilbake til normalen. Denne gangen ogsåHa ha

I tillegg til gleden over de fine blanke stokkene på huset, har jeg også et nytt prosjekt å glede meg over. Det er så lett å glemme at vi har en 2. etg - vi bruker den alt for lite. Og i 2. etg finnes også en utrolig koselig terrasse/balkong. Den er stor nok til et bord og et par stoler, i tillegg til noen krukker med planter osv. 
Denne plassen har ligget "brakk" et par år, men jeg skal igjen forsøke å gi den det løftet den fortjener. Her skal det pyntes og plantes. Hihi, godt jeg har noe å gjøre for nå begynte jeg å bli arbeidsledig her.......Hvisker 

Det beste med dager som vi har hatt i dag, er at dørstokkmila er lett å forsere.
Gresset er klippet, bilene er vasket, mer kløver er hengt til tørk og vi er nærmere å ha vasket veggene mellom alle de 16 hjørnene huset vårt har.

Nå er det tid for kaffe og "rester" av gårsdagens selskap, der vi forresten kom fram til at jeg er mest "norsk", og jammen meg er jeg mest "voksen" også! Usikker på om jeg skal tolke det på den positive måten, men "kortene" har talt.......
Hvem ville trodd det FØR vi begynte å spilleRødmer

Nå er det snart tid for ferie - ny bil i nytt land. Vi planlegger lite - gleder oss mye!

 

Litt om hva vi bruker late sommerdager til.
Gi gjerne en tilbakemelding om hva DU/DERE bruker sommerdager til - i regn eller sol. Kanskje kan vi hente inspirasjon fra hverandre?

 

Inntil neste gang - her går livet sin vante gang, vi gjør vanlige ting og ser ingenting galt i detSmiler stort

 

Kristin (som kjenner at hun savner den yngste gutten i flokken litt.....) 

 

 

 

Lise 16.07.2012 20:25

Her er tilbakemelding på hva jeg akkurat nå bruker sommerdager til: Vente på deg:)

Kristin 16.07.2012 21:29

Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves Lise hehe. Kommer plutselig!

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌