Bloggen vår

Rødvin i glasset, det er lørdag og sooooooolVill


Mine planer om å rydde og systematisere skuffer på badet ble, med glede, ikke noe av. Det er jo sol!
I full fart reiste vi til Vikersund og Modum Bygg (jaja, Jernia da...) og kjøpte ny ljå. Vi hadde så klart fått låne en av mamma, som forøvrig har ALT, men den knakk a gitt......ikke skjønner jeg hvorfor, så drevne vi er med ljå.......!
Anyway, ny er allerede tatt i bruk og er fremdeles (!) like hel. 
I og med det regner på Vestre Spone også, fra tid til annen, vokser alt. Og jeg mener alt. I hvert fall det som vi ikke ønsker skulle vokse. Snakker ikke om planter som trenger litt sol innimellom for å slå ut i blomst, neida. Jeg snakker om ugress, strå, "tyskerkål", tistiler og brennesle. Herrejemini som det vokser!
Skråninger og ikke planerte områder på tomta er nå grønne, høye og lave, fulle av tistiler, man brenner seg når man går der, og IKKE fine!
Men for all del - det er god trim i å slå gress. Armer og rygg har fått seg en skikkelig omgang i dag, men du verden så fint det blir. Ja, nå mener jeg ikke mine armer og rygg altså, men ugressbefengte områder på tomta som jeg testa ny ljå på. 
Sliten men fornøyd!


 Hmmm, finne på da da tro - er jo fremdeles sommer.........Kul

Jo, noe som har vært på ønskelisten over lang tid nå - plukke og henge opp kløver for å lage te. En utrolig koselig jobb, der jeg sloss med humlene om de fineste kløverne. Både hvite og røde - og for en lukt! 
Ingen vant - vi endte opp med å dele.
Forstår godt at humlene liker kløver - lag en parfyme og/eller en lotion til meg med denne lukten og jeg ville for alltid gått rundt i en rus - en rus av sommer! 


Er det ikke merkelig hvordan alt kommer til liv så fort vi ser et glimt av sol?
I takt med skyene, har genser vært av og på i hele dag. Så fort solen er framme er det bare å vrenge av seg genser, nyte de varme solstrålene og lagre så mye D-vitamin som mulig, før lange mørke kvelder setter inn. Nei fysj, for en tanke!

Nå nærmer kvelden seg - den skal tilbringes på plattingen med myggspiral tent, kos med et glass rødvin eller to, og nytt spill!
Så vil jo det vise hvem av oss, Jan eller meg, som har blitt mest voksne i løpet av våre 45 år, hehe (ja Jan har jo allerede rukket å bli 45, jeg kommer saaaakte etter i september.....)


Legger ut noen bilder i dag, av dagens gjøremål.
Håper alle har hatt en strålende dag, at solen har delt seg med alle, og at vi får flere dager som denne!Kristin


PS

Det er fryktelig stille hjemme når sønnen i huset er på ferie - han har reist til Stavern og koser seg glugg ihjel sammen med gode vennerHjerte
 

 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌