Bloggen vår

Så skjer det igjen - vi gjør endringer på tomta.......

I dag skulle graverarbeidet startet på tomta hos oss i Tømmerhuset. Forsinkelser skjer de beste - selv om jeg blir i overkant utålmodig!  
Vi har fått Øyvind Norman til å ta jobben, fordi han ble anbefalt av andre. Og vi veit han er god på det han gjør.
Jeg har sett det ferdige resultat etter jobber han har gjort - og det blir pent!

Det er mye masse som skal flyttes på, og steiner som skal legges ut. Foreløpig har Jan merket opp der det skal graves, så håper vi Øyvind er klar så snart som mulig.
Vi håper at når han er ferdig, skal vi ha mange kvadrat mer med plen, tomta kan kommes til fra alle kanter, og gårdsplassen vil være klar for stein eller asfalt.
Himmel og hav - vi har jo ikke bestemt oss enda!!
Forslag til "finish" i gårdsplass mottas med stor takk{#smileys123.tonqueout}

Deretter begynner jobben for Tømmerhusets innbyggere - det lenge planlagte verkstedet til Jan skal settes opp - OG, jeg får mer veranda. Har jo så lite fra før.......
Nå skal det som forhåpentligvis blir siste veranda hos oss, settes opp, og hele forsiden av huset skal bekles med veranda. Nye trapper med litt nytt utseende. Joda, dette blir bra det!

Gleder meg, og tror det blir kjempefint (beklager Jan, at jeg ikke er like entusiastisk til prosjekt verksted, jeg klarer liksom ikke opparbeide like mye forventing der av en eller annen grunn)
Verksted får nok et eget blogginnlegg, eller to. Det er jo ikke akkurat gjort på 1-2-3.

Prosjekt "ødelagt plen" er i hvert fall snart igang - inntil neste gang; Kristin Smiler stort

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌