Bloggen vår

Tenk at jeg skulle finne sånn glede i "grønne fingre"!

En gang jeg skulle flytte inn et sted med forholdsvis stor hage, spurte huseier om jeg likte å stelle i hagen. Det måtte jeg jo bare svare at "nei, det gjør jeg ikke. Men jeg liker å klippe plen....."
Heldigvis var ikke huseier heller overstadig begeistret for møkk under negla, jeg flytta inn. Og holdt plenen nede. Punktum.

Mye har endret seg siden det. Jeg liker fremdeles å klippe plenen, men har nå fått hjelp. Lurken kjører trofast rundt og holder det grønne nede, og gir meg mer tid til potter og krukker.
For hos meg er det potter og krukker med planter - det er lite i bakken. Blomsterbed får jeg liksom ikke til.....

På plattingen ved bassenget er det kun grønne planter i år - jeg elsker grønne planter!
Der er palmer og strå - et lite forsøk på å lage litt "middelhavsstemning". Synes faktisk det funker - en utestue med sydlig følelse.

Rundt omkring på våre terassegulv - det er mye gulv, det merker jeg når de skal behandles (!) - står blomster i krukker og potter.
I går kveld gikk jeg som vanlig rundt og plukket og plantet, og under ser dere bilder av noe av det.

Etter år med utmattelse og lite energi, med mange lange timer hjemme, var dette det jeg orket. Det gav meg mye da, og det gir enda mer nå når hodet og formen igjen er sånn ca på plass, og jeg igjen får til det meste selv.

Uansett - vi er jo begge mye hjemme, og hva er vel bedre enn jord under neglene og sterke farger på netthinna?!

Nyt livet - nyt sommeren, og gjør som Per Fugeli - gi litt mer faen!

KristinKul

PS
Bildet her er av min første porsjon granskuddsirup. Det blir ikke den siste!

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌