Bloggen vår

Igjen, det regner i Norge. Det regner MYE i Norge!
Men - når det er sommer vil vi jo gjerne være ute. Jeg tror det er det som holder oss oppe vinterstid, tanken på å være ute og kjenne sol og varme når sommermånedene er her.

Igjen, vi tar det innover oss at vi ikke kan få både i pose og sekk fra naturens side - vi kan ikke være ute uten å bli våt samtidig. Da bygger vi tak!

Noen hadde lagt ut en annonse på face, til en flott bolig i sjølignende omgivelser. Og der hadde de laget tak over uteplassen sin av pleksiglass, formet som bølgeblikktak.
Det var utrolig stilig.
De som pleier følge oss her, skjønner jo at når en ide først har tatt form i hodet mitt, er det ikke så langt til gjennomføring.
Jan sjekker litt på nettet og finner ut at Byggmax har fine plater til en hyggelig pris (!)
I morgen går turen til Drammen sammen med bror Arild (som heldigvis har litt bedre rygg enn Jan har, i tillegg til bil med hengerfeste og henger hehe) i regnet. 
Yr.no sier at det på lørdag igjen vil være en åpning, og vi vil ha muligheten for å se blå himmel - gledeKul
Forhåpentligvis er vår lille patio ved bassenget overbygget innen lørdag kveld, og vi kan sitte ute, ikledd fleece og tepper, og nyte sommerkvelden. Uansett hva som måtte komme fra himmelen. ......
Og da kan jeg jo pynte litt "inne" der også da jo - supert! 

Gleder meg - skal finne fram drill og skrutrekker - så får Jan stå der og kommandere og passe på at alt går som planlagt Ha hajeg er klar!

 

Inntil neste blogg - kos dere med sommerregn og sommersol

 

Kristin 

 

Jonny Birkeland 29.06.2012 15:11

Hei, vet ikke om Jan Petter la merke til det, jeg har ett slikt plast "bølgeblikk" tak over terrrassen her (montert under golvet på balkongen over). Praktisk!

Kristin 29.06.2012 15:17

Så fint, da skal jeg se på bildene dine. Jan husker det sier han. Artg å se det ferdig hos andre.

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌