Bloggen vår

Tja, hva skal man si.....?

Siden forrige blogg har det egentlig ikke skjedd så mye.... Det har regna da.....

Neida, skal ikke skrive om væretKul
Sønnen i hust er ferdig med ungdomsskolen, og har tatt ferie. Det har jammen meg mor i huset også. Far sjøl har en ukes ferie nå - skal jobbe litt og så ta ferie igjen.
Hvis ryggen holder.
Vi har jo flagga høyt å skulle reise til Edinburgh i sommer - det ble det Ikke noe av. Ryggen til Jan holder ikke - nå er han satt opp for operasjon i august - kjenner det kan være på tide!

I stedet har jeg pusla litt - i og rundt heimen.
Planter kjøpes inn, men det monner ikke liksom! Stadige nye prosjekter og stadige nye ideer gjør at uansett hvor mye planter som kjøpes inn, så mangler det alltid noen!
Kan det ha noe med planlegging å gjøre - at man kanskje skulle tatt en ting av gangen og ikke forsøkt å dekke over alt på en gang??
Jeg har litt å lære......
Uansett - pallekassene er i alle fall påbegynt. De som i fjor var tre, er nå blitt seks i antallet. 6 stk a 120x80 cm. Blir noen kvadrat med planter det altså!
Eksperthjelp (min superflinke gode venninne Anita) er hentet inn for å finne ut riktige planter, og etter "en natt med drømmer" endte vi begge opp med samme forslag; prydgress og Løytnantsjerte. Tror det blir fint - noe høyde og noe fylde. Så mangler noe som kan "fylle kanten" litt - noe som henger. Har falt for mynteblader, men jeg kan ikke finne det noe sted!

Noen som veit om et gartneri som fører dette?

Sprekker også etter å fortelle om hva jeg fant på Storsenteret - jeg titta innom på nattåpent (feriepenger er skummelt......).
På vei ut, med kun få ting i posene mine, måtte jeg "bare" titte innom Mester Grønn. Der sto de vakreste skillevegger (hadde sett de før, da hjemme hos en god venninne som hadde plassert den ved svømmebassenget sitt. Sorry Merethe). 
De var i fargen sjøgrønn/blå, i aldringsmalt finish. Utrolig fine - og på tilbud........
Jeg kunne jo ikke noe for at de bare var der, at de bare var på tilbud, og at Jan kunne få den med i bilen dagen etter - oooog at Jan sa han kunne kjøpe en til meg.....!!

Sukk, så fin. Nå står den på verandaen hos "oss" - til glede for meg og ALLE andre så klartKul

Har laget en egen liten krok på terrassen, under tak (de tåler ikke å stå ute i regnet sa damen til meg da jeg spurte). Noe kræsj med farger på blomster (rosa hortensia og lilla sånn krydderblomst-som-jeg-aldri-husker-navnet-på), lys lilla/rosa duk og lilla lysestaker. Hvite møbler og så klart den nye veggen - høres litt rotete ut, og det er det sikkert også. Men så koselig da du!

Der sitter jeg nå og venter på at terrassen skal tørke (jeg hjelper til ved å sjekke hvert 5. minutt), så jeg kan få beiset gulvet jeg har vasket. 
Begynner nå å lure på om det ikke hjelper å sjekke hele tiden - det er like vått uansett......

Ja ja, en liten oppdatering. 
Nå venter kyllling bakt i ovnen, naturris og deilige grønnsaker (æsj hilsen Jan)

 

Kos dere med søndag og regnet - Kristin (den sultne)
 

TorilK 25.06.2012 21:52

Fantastisk skillevegg...!

Kristin 25.06.2012 22:18

Ja, ikke sant?? Helt nydelig;0))

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌