Bloggen vår

Long time no see!

Igjen har det gått mange dager fra siste innlegg til nå. Og veit dere hva - jeg har rett og slett for mye i hodet - klarer ikke sortere og skrive det ned!
Flyktninger, politikk, jobb, koselige opplevelser - jeg veit ikke helt i hvilken retning jeg skal begynne. Egentlig kjenner jeg det er på tide med en liten "pause" - tømme hodet og tenke "glade tanker".
Dere skjønner - jeg kan ikke helt forstå at man kan slå av bryteren for det som skjer rundt oss om dagen, det fyller hodet mitt fullstendig, og jeg er følelsesmessig sterkt engasjert.
Det kjempes om plass i hodet og kropp - uroligheter - Russlands utspill om ny kald krig, og det fantastiske skirennet i Vikersund i helgen.

I går var det morsdag, og jeg gledet meg til mine kjære skulle komme og feire en fin dag hos mamman sin. Og det blei akkurat så fint som jeg visste det ville bli.
Det er ingenting som gjør meg så glad som å være sammen med de nærmeste, og jeg fikk en etterlengtet pause fra hverdagen.

I dag er det på`n igjen - nyheter i bilen på morningen - og hodet fylles med kjønnslemlestele av unge piker, unge Høyre som mener flyktningene skal hjelpes "der de er", og interne politiske stridigheter i landet vårt.
Pause - jeg vil ha en pause!

Jeg vil heller nyte minnene fra en deilig fredag i Operaen - kjenne på følelsene La Traviata vekker og lukke øynene og minnes gode smaker i Østbanehallen!
DET skal jeg ha fokus på i dag. DET skal jeg lage et innlegg på bloggen om. DET skal jeg fylle hodet med i dag. Hvis jeg kan........

Kristin

 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌