Bloggen vår

Jeg liker normalt ikke å snakke om vær, jeg tar det jeg får. Men i dag er det akkurat det jeg skal gjøre. 

Jan derimot - han følger med og kommenterer hver gang været skifter. Og det skifter ofte. Derfor også mange kommentarer; "Oj, se å det regner a" eller "nå skinner sola igjen", og igjen "oj, se det regner a" før han i neste øyeblikk klemmer til med "nå skinner jammenmeg sola, tror jeg skal klippe plenen jeg gitt" (Jan leiter desperat etter aktiviteter han og hans vonde rygg kan klare. Det er mange timer i døgnet flatt på ryggen i senga eller på sofaen, og gressklipperen vår er en sitteklipper.......).
Og han fikk faktisk klippet litt plen før det hølja ned igjen. Da er det bare resten igjen.....

 

Når man er i "utemodus", og hodet sprenges av ideer som vil settes ut i livet, kan faktisk jeg også bli litt frustrert over været. Fra tid til annen. Ikke hele tiden, men av og til. 
Når det er gråt grått grått, og væte faller fra  himmelen på 5. dagen eller hva det er, ja da begynner det å gå meg på nervene.
Jeg vil jo ut - lage blomsterbed, plante hekk og gjøre mange fine sommerting!
Jeg vil sitte i solen, smøre meg med solkrem og brune kroppen. Sitte ute blandt blomster og høre humla buzze. Selv vepsen savner jeg nå.......!!

Vel vel, ok. Jeg finner meg i det, har ikke noe valg skjønner du.
Finner andre aktiviteter, inneaktiviteter. 

Benytter meg av den arbeidslysten som presser på og gjør noe jeg har gruet meg til en stund. Sitte-på-gulvet-og-skure-gulv-aktiviteten.
Noen ganger, og jeg mener noen ganger. Ikke alltid. Noen ganger hadde det vært behagelig med noe annet enn furu. Ubehandlet sådann. Det er utrolig flott med furuplank på gulvet, men det er noe drit å vaske!
Sånn, der har jeg sagt det. Jeg innrømmer det!
Men vil jeg bytte - nei jeg vil ikke det. Ikke for noe tror jeg. Jo, det måtte vært stein da..... Hehe, nå tror jeg at jeg stopper den tanken med en gang, ellers er jeg vel igang før Jan har rukket å tenkte tanken engang!

Jeg har skura og vaska, utakknemlig jobb, men de er jo så klart blitt reine(re). Jeg er fornøyd og det er jammen meg armene også..... god trening det der;O)

Tøy fra maskin nr 3 er hengt opp, og rommet til sønnen har en litt annen atmosfære nå enn da jeg begynte i dag. Søpledunken er et hakk fullere og skapet et hakk tommere. 
Og sånn går no dagan.........Hvisker

 

Nå ser jeg at værdamen på TV2 melder finere vær utover i uka, så det er ennå håp!

Da lar vi gulv være gulv, klær være (møkkete) klær, og skynder oss ut i solen - kos dere med den!

 

Søndagshilsen fra en sliten men fornøyd Kristin Kul 

 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌