Bloggen vår

Ny uke - nye muligheter!

For de fleste av oss da. For noen - sånn som mannen i huset - blir det å ta livet forholdsvis med ro. For andre uken på rad faktisk.
Ryggen, og en av prolapsene, krangler skikkelig. Da er det bare å legge seg ned med puter under knærne og vente på bedre dager. 
De som kjenner han, veit han er en tøffing - han er nok snart på beina igjen. I kveld har han tatt skoene på, og blitt med på en liten luftetur i bilen - helt til Åmot og hjem! Babysteps. Tøff mann. 

Vi rakk akkurat julegranbrenningen før ryggen hans sa stopp - se bilder under hvis dere vil. Det er altså så koselig - vi har laget oss en fin tradisjon. Bål og pølser - masse masse lys, saueskinn i stolene og ullbukse på. 
Sammen med gode venner blir stemningen god. 

En ny arbeidsuke ligger foran oss - en hektisk en for min del. Men det er jo som det pleier. Jeg tror alltid jeg skal komme i mål med ALT jeg vil gjøre, men det gjør jeg aldri så klart. He he, det blir jo aldri tomt. Heldigvis. 

Kos dere med uka, enten du er på jobb eller hjemme. Lag deg ei fin ei. 

Kristin - med tomt hodeHa ha| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌