Bloggen vår

God kveld alle sammen - dere har ikke frosset fast enda?!
Tror mange av dere - som jeg - liker snø og medfølgende kulde. Det ligger så mange flotte bilder ute, på Face og Instagram. Det er bare å nyte synet. 
Nydelige bilder av frostrøyk, hvite tunge træs og is. Og farger. Rosas og lyse blå - som om naturen er farget i pastell. 

Det er virkelig en flott temperatur ute til å lage islykter også!
Jeg satte ut 11 ballonger i går kveld, og i ettermiddag er de tatt inn og laget hull på. De var nesten frosset igjennom, så det er kaldt ja. 
Former er satt ut, og skal få stå til helgen, da de SKAL fryse helt. 
Gleder meg til vakkert lys i naturens eget interiør. Kan det bli finere?

En annen ting som er fint å nyte i kulda - er en deilig, varm kopp sjokolade med marshmellows, krem og brunt sukket. Ja dere - det er viktig med litt karbohydrater for å holde fettprosenten oppe når det er kaldt!
Mmmmm var virkelig godt, og jeg blei ikke kvalm i det hele tatt............

Med det tipset til kveldskos, tar jeg kvelden fra pc`n, og beveger meg inn til mer nytelse. Det nyklipte håret - ja, frisøren min var her søndag kveld og på mirakuløst vis, har jeg igjen et velstelt hår - trenger litt behandling.
Jeg ble overøst med gaver av mine barn julaften, og noen av de skal nå tilføre duft og nytelse til en gammel skrott.

Lag dere en god tirsdag kveld - husk, i morgen er det lillelørdag allerede.

 

Kristin Hjerte

 | Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌