Bloggen vår

Så er kvelden her, og atter en flott dag er på hell.
Det gir en deilig følelse å tråkke med bare tær på terrassen - uten at de umiddelbart fryser til små frosne og følelsesløse klumper! Igjen har vi hatt et snev av sommer, og det er deilig. 
Usikker på om det er varme og sol som gir denne berusende følelsen, eller det ene glasset med rosa bobler som har skylden, så er uansett følelsen velkommen.
Jentene har spist deilig mat - drukket deilig vin og hatt en koselig skravlekveld. Skåler med likt og ulikt ble blandet til deilige smaker, samtalen gikk lett. Både hjerne og gane har fått stimuli i kveld.

Jan har vært på en flott tur på Oslofjorden i båt, sammen med LO`s disstriktssekretærer fra hele landet (tror jeg...) Tipper de har hatt en flott båttur i sommervarme, med vind i håret (for dem som har det hehe) og reker med tilhørende vin.
En flott kveld for utendørs aktiviteter.

Så også for sønnen i huset.
Bygdas to kull med 10. klassinger skal i morgen delta på Camp Modum på Furumo, og mange ungdommer, også Kristoffer, skal overnatte på banen i telt i natt.  
Det kan nok bli en spennende opplevelse for mange - og pytt pytt; hvem trenger vel søvn i en alder av 16 år, når skolen så og si er ferdig og karakterer allerede er satt.....Hvisker
Tenker de får en flott opplevelse, både i natt og i morgen!

 

Natten kaller - trøtten tar nå over.
God natt godtfolk - sommerklem fra Kristin 

 

PS
Bildet ble tatt akkurat før "kantklipperen" kom og forsøkte å legge all sommerfølelse død. Men det klarte den ikke, Jan rakk å forevige dette minnet først. Så det såVill 

 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌