Bloggen vår

Værsyk som undertegnede er, blir det mye sofa om dagen.

Vi, de voksne i huset, har hatt et par kulturinnslag i løpet av helgen, og det er det.
I regnet søndag besøkte vi Blaafargeværket, og så Nina G Djærffs "Kunstnerdalens døtre". En imponerende samling bilder, tatt i trolske omgivelser med lokale huldre i alle aldre. Kjempeflott, og anbefales alle!

Vi valgte denne gangen å reise hjem uten å spise pannekaker ( da MÅ "ungane" være med!), drikke kaffe eller se kunstustillingen. Det gjemmes til en vakker sommerdag i kulturens navnKul, der vi kan meske oss med alt dette stedet har å by på.
Vi reiste blide hjem, ett brød, en deilig lefsekling og fine bilder på netthinnen rikere. 
Søndag kveld oppdaget vi at det faktisk er helt flott å ta turen til Kulturhuset i Vikersund og se kino også. Det er lenge siden!
Vi så Men in Black - og den var like artig i Vikersund som den ville vært i DrammenVill 

 

Damen i huset er fremdeles i streik - 13. dagen nå. Det ser ut som lyset i enden av tunnelen er nærmere enn man har turd å håpe på noen dager, da partene nå vurderer ny skisse fra riksmekleren. Skal vi på jobb i morgen??
Skal tro om det kan bli noen lange dager på jobb framover, for å ta inn igjen 13 dager med fravær......
Jeg krysser fingre for at det blir et godt oppgjør - for begge parter!
(kjenner jeg har lyst til å finne på noe annet enn å tråle nettsidene til Fagforbundet og NRK - hvert 5 min sånn ca for å se om jeg fremdeles streiker........) 

Kreativiteten ligger på hold - dette på tross av forsøk på å innhente inspirasjon fra både blader og nettsider, hvor flinke mennesker produserer praktiske og flotte ideer man kan fråtse i!
Ja ja, kreativitet og arbeidslyst kommer nok tilbake med sol og sommer - og ikke minst 8 timer på jobb hver dag, i motsetning til 3 timer pr dag i en campingstol.
26 timer på bakenden har det blitt nå - i sol og regn. Vi har meldt oss inn og meldt oss ut - hver dag hos flinke tillitsvalgte som passer på at alt går "etter boka".
Takk for flott innsats! 

Pr nå er det dette som ligger på Fagforbundets nettsider, oppdatert kl 19.30:

Forhandlingspartene vurderer fortsatt forslaget til løsning fra riksmekleren. Streiken fortsetter inntil det foreligger en løsning. Følg med på disse nettsidene, som oppdateres.Så lenge det pågår mekling er det bare mekleren som uttaler seg.

Jepp, jeg er fremdeles i streik......

 

Kristoffer leser og lager oppsett for muntlig eksamen i morgen. Han jobber jevnt og trutt - og lager en flott power point-presentasjon, i tillegg til eget manus.
Vi krysser det vi har og ønsker lykke til i morgen, kl 0905 - vi har stor tro på deg!!!!!!

 

Jan er en tanke mer effektiv enn meg om dagen - og har laget et flott kompendie som er sendt kommunen. En byggemelding med tegninger, tomtegrenser og meter til nabo osv. 
Jammen er han flink han Gundersen! 

 

Denne værsyke damen tar snart kvelden - vi "snakkes".
Kristin Vinker 

 

PS
Bildet i dag har Jan tatt av Simoa, fra gressbakken på Blaafargeværket, og det er helt nydelig. Ikke sant?? 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌