Bloggen vår

Etter flere dager med feil på hjemmesiden, er vi endelig oppe og går igjen - endelig!

I åtte år har vi gått svangre med planer for den siste tomtebiten vår - nord på tomta. 
Der har det helt fra starten av vært tegnet inn en garasje/verksted/uthus. Etterhvert som motoriserte ting som gressklippere, mopeder osv skaffes til veie, melder behovet for oppbevaring seg. Vi trenger et tak og fire vegger til!

Sommeren 2011 gikk med til ergrelse, utgifter og frustrasjon over motorhavari på Volvoen, og sommeren 2012 skulle være året for neste store prosjekt - uthus!

Jan har tegnet og målt, og nabovarsel er sent og mottatt i retur. Det er opprettet kontakt med kommunen, og byggemelding går en av de nærmeste dagene. Vi har til og med vært i kontakt med entreprenør, for utgraving og grunnarbeid på tomten.

Vi har begynt å rydde tomta - fjerne gjerdestolper vi har hatt på naboeiendommen og rydde buskas og annet som vokser vilt og uhemmet på vår del (derav bildet med arbeidsbukse og gummistøvler - bedre kan man ikke ha det)

Den ene naboen vurderer å selge nabotomta, og vi ser behovet for å rydde vår del og kanskje sette opp en hekk eller et pent gjerde. 
Det er om å gjøre å gi så godt inntrykk som mulig for eventuelle nye naboer. Husk - vi bor på landet og er ikke vant med naboer så nært hehe.

Og det jeg kanskje gleder meg mest til - epletrær i hagen!
De skal plantes bak det nye uthuset, etter at tomta er planert og tilsådd. Det skal bli så fint!
Tror nok det bli en ripsbuske og litt rabarbra også. Tenk deg en kopp med sukker og "duppe" rabarbra i det - det aller beste sommerminnet!

Er det ikke når man når en viss alder at man går i barndommen igjen.......??

 

 

ole 31.01.2020 10:49

fine grønne støvler

ole 07.06.2019 05:43

fine grønne gummistøvler

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌