Bloggen vår

Søndag, 4. oktober og absolutt på tide å flytte sommeren inn!

Dvs - sommeren har reist for lenge siden, men med DEN flotte høsten vi har hatt, har alle blomster stått ute hos oss helt til nå. 
De blomstrer og trives, og det virket nesten feil å ta de inn. Men med alle statusene på Facebook som "ropte" høyt om kuldegrader på morningen i dag, syntes jeg ikke jeg hadde noe valg. 
Nå er alle rosa blomster klippet av, jorden har fått en skikkelig vanning og boden er fylt opp med alle Dronningene mine.
Når våren kommer skal de igjen tas fram og forhåpentligvis blir de like flotte til neste sommer. Den som lever får se - men jeg har fulgt oppskriften og håper det holder. 

Før all stinting og bæring av potter og blomster på morningen i dag, har jeg laget høstens deiligste eventyr - jeg har laget en av de tradisjonelle rettene jeg kan lage - får-i-kål. 
Nå står potetene til koking, og vi skal spise oss vondt mette. Som seg hør og bør når man lager mat til 10 - og det er bare 2 som spiser........
Og i år som i fjor - og året før det og året før det - jeg har funnet ut at jeg har for liten kjele. Så i år SKAL jeg kjøpe meg en større!
Tror jeg.......

I mellomtiden, mens jeg flytter og ordner klart for vinteren ute, fortsetter Jan ufortrødent videre med rom i kjelleren. Etter en smell i hodet i går, med blod/hull og tilhørende hodepine, er han nå i gang med å dele det tekniske rommet i to. 
Der skal husets frue få en benk med hyller til lakk og maling, så hun kan spraye og male til den store gullmedalje. 
Bare å glede seg til jul - til kongler i gull og glitter, og div stæsj som skal oppgraderes. 
Flinke, flinke Jan - selv om jeg sier til han gang på gang, at "det er ikke nødvendig å bruke hue til alt....."

Litt fra Tømmerhuset en søndag i oktober - badet i sol og deilig frisk luft. 
Nyt HELE helgen og lad opp til en ny arbeidsuke da dere. 

Klem Kristin 

Bilde;
Hodet til Jan og egenproduserte lyngballer - den ene kula mer rød enn den andre. Kom ikke her og si at ikke vi er allsidige i våre oppgaver!

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌