Bloggen vår

God morgen alle sammen!

Som jeg elsker denne tiden aleine - oppe sover kjæresten min, og i kjelleren sover murmeldyrene i husholdningen. De skal ikke opp på maaaange timer ennå.

Jeg har vært våken i flere timer allerede - Bamse sover nemlig ikke lenge selv om det er helg!
Men det er helt greit - kaffe i koppen, god mat på tallerken og en time eller to aleine med pc`n er deilig.

I dag kjenner jeg nemlig at jeg har så mye å være takknemlig for - solen skinner og jeg har akkurat vært og sett fugle-mor og fugle-far ut og inn av "huset" sitt på grana rett utenfor, der de mater sine små. De kvitrer og piper, og lar meg stå rett ved siden av å se på. 
Jeg har en god følelse inne i meg - vi har det så fredelig og godt her, det er sommer og ferie til Brugge og Normandie er i boks. Som jeg gleder meg!

Dersom noen nå lurer på hvor all denne roen og takknemligheten kommer fra, er svaret svært enkelt - jeg er ferdig med eksamen!
Min siste eksamen(!) - tror jeg da........
Vi leverte i går kveld både Jan og jeg, nå får det gå som det går - jeg er bare lykkelig for at det er gjort. Begynner å bli for gammal til detta nå!

Hodet mitt er allerede i gang med nye ting - sjokk - jeg har ført regnskap i flere timer nå jeg - mentalt!
Kjenner jeg er klar for nye oppgaver - og nye oppgaver vil det bli når jeg fra 1. september er på plass i ny jobb. Da vil Fellesforbundet avd. 6 være min nye arbeidsplass og jeg gleder meg!
Og igjen - skulle du lure på hva slags regnskap jeg har "ført" i dag, så er det nettopp for Fellesforbundet...............Ha ha
He he, kan det være at "noen" har sommerfugler i magen?? Dere kan tro jeg får en rolig sommer - not!

Det eneste som kan gi hodet litt fri, er fint vær og alt dèt fører med seg. Skal bli deilig med sommerferie - klippe gress, plante og luke, bade og sole seg - kort sagt: ferie!!På denne dagen skal bare roen nytes, kaffen drikkes og litt etterhvert skal huset også få en litt forsinket helgepuss. 
Kos dere med søndag da - søndag skal jo være en litt annerledes dag !


En hilsen fra Kristin - den rolige.................Hvisker

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌