Bloggen vår

Bottega grappa med Latte Macchiato - DEN skulle dere smake alle sammen - digg!! Fredag kveld sluttet med denne deilige saken Jan hadde med hjem fra Brussel, og lørdag morgen startet med refleksjonoppgave. Verdier, lederteorier, organisasjonskultur. Opplysende og viktige tanker i arbeidslivet, men herregud så tungt det er å snu denne hjernen til å faktisk reflektere, og forklare gjerninger med teori. Både Jan og jeg er nok praktisk utøvende, og ikke vant med å forankre handlinger i teorien. Men veldig moro! Slenger med et lite bilde av planteprosjektet mitt også da. Har bestilt frø på nettet (hysj hysj, de er ikke bestilt i Norge.....). Til disse frøene har jeg så laget selvvannende potter av 1,5 liters flasker med bomullstråd. Genialt. Og det beste av alt - de svarte petuniaene jeg har sådd spirer og gror!

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌