Bloggen vår

Blomstene er i jorden dere!

Nydelige "natt og dag" (jo, jeg veit de heter Stemor men.....) med de riktige gule og lilla blomstene er plantet ut i krukker. Endelig litt farger!
Selv om det er kaldt og forholdsvis (!) trekkfult ute, kunne jeg ikke vente lenger. Tror det kan ha noe med at våren allerede har vart så lenge i år. 
Pleier ikke plante stemor og andre vårblomster, men jeg tror ikke dette blir siste gangen.
Nå står de der så fine - påskeliljer, muscat og stemor, i sine rosa baljer. Og fra tid til annen titter jeg ut stuedøren, bare for å se på dem. For vi orker jo ikke være ute sammen med dem, det er jo tross alt kaldt enda!!

Er det bare våren, eller har det noe med alder å gjøre, dette med behovet for å se ting vokse og gro, og det å glede seg over sånne vakre skapninger?
Når mine interesser nå flukter mer med min mor enn med min datter mener jeg....... Og når i tillegg min sistefødte nå fylte 19 år - ja, det kan være alderen.
Se jeg bryr meg!
Jeg er sikker på at Vår Herre har skapt blomstene for å glede oss mennesker, ja i tillegg til mat for diverse flygende buzzzzzere da, men først og fremst for glede.

Sesongen i hvert fall i gang - jeg har krafset i jorden og vannet flerårige planter som skal glede oss utover sommeren. 

Digg!!

Kos dere med våren - det er nå det starter - bare å glede seg. 

Kristin - med møkk under neglaVill

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌