Bloggen vår

Hei på dere påskekyllingerKul


Vi har som vanlig hatt hjemmepåske - hjemme er veldig fint på denne tiden.
Under finner dere noen kollage med bilder av våre påskeaktiviteter - med alt fra bålpanne og pølsegrilling, til interiør og traktorhobby.

Mange flotte påskebilder er observert på Facebook, flotte fjellbilder med naturen badet i deilig påskesol. Håper dere har kosa dere - enten dere har vært på fjellet eller har valgt en påske i hjemlige strøk som oss. 
Hver sin lyst, og hver og en sitt behov - godt vi er forskjellige. 
Selv har jeg brukt mange timer med fargelegging i min bok for voksne. Utrolige detaljer og vakre farger. Moro!
Jan har brukt mange timer på traktorhengeren sin, og det begynner virkelig å synes!

Om et par dager er det jobb igjen, og jeg gleder meg alltid etter mange dager hjemme. Jeg liker hverdagene jeg{#smileys123.tonqueout}

Snart er det jo sommer også og for meg en laaaang ferie. Planleggingen er igang - hvor skal vi reise i år? For vi skal reise - det er det eneste som er sikkert så lang. 
Vel, det var en liten digresjon - det er mange arbeidsdager og helger før det. Våren skal nytes til fulle - før sommeren er over oss. 

Inntil neste gang - kos dere med siste rest av påskefri - vi ses plutselig. I hvert fall her inne.

Kristin - litt brunere og litt bløtere.......

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌