Bloggen vår

God interiørkveld - i dag har jeg gjort noe veldig artig. 
Noe som jeg fikk til - noe som alle får til!

Etter inspirasjon fra en flink dame, funnet på en av alle interiørsidene jeg ser på på Face eller Instagram, har jeg i dag laget serviettringer med bling!

Jeg bestilte bling på rull på ebay for en (god) stund siden, og i dag kom de endelig.
De heter: 
"Silver Yards Wedding Diamond Mesh Wrap Roll Sparkle Rhinestone Looking Ribbon". 
Finner ikke link til den akkurat nå - men gå inn og søk så finner du det. 

Etter å ha (hjulpet til) laget deilig kyllingsuppe på jobb i dag, sammen med flinke Trine, var kroppen ikke akkurat klar for mer, og jeg var redd jeg skulle lage mer "suppe" av disse flotte bling-båndene. Du veit, hodet er jo heller ikke på plass når kroppen protestere{#smileys123.tonqueout}
Men her var både vilje og mot - 9 serviettringer seinere, og jeg skjønner at dette er noe selv mor kan klare!


Under har jeg lagt ut noen bilder og en enkel forklaring på hva jeg har gjort - les og lær, om du ønsker flotte og svært billige serviettringer.
Og som sagt - dette var moro (selv om jeg anbefaler dere å stå andre steder enn ved kjøkkenbenken å lakkere........... Benken er nå vasket med negllakkfjerner og er igjen svart og fin)

Lykke til - nå er det "Norges styggeste rom" med de tre herligste folka. Jeg digger latteren hennes, og Halvors oppgitte og lett arrogante men akk så stilsikre måte. 

Kos dere - det gjør undertegnede

Kristin 

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌