Bloggen vår

Hey ya`ll

To lys er tent i adventstaken - et bevis på at vi er godt inn i adventstiden. For meg er nok dette den beste tiden på året i heimen. 
Det er lys overalt - stjerner og hjerter i vinduene, og sakte men sikkert titter nissene fram. Aktivitetene på kjøkkenet bringer duft om tiden som skal komme. Og det er så godt å vente - å vite at man har det beste foran seg (selv om vi HAR tatt julen litt på forskudd, med smak av både julerull, hvetekake og mølje. Det er viktig det, å være sikker på at når julen kommer skal alt smake godt......)

Vi har hatt juleverksted hjemme - en kveld fylt av pynt; Stine tryllet fram de vakreste julekuler, mat, skravling og god vin for oss jentene. Det der kan bli en koselig tradisjon!

Julebord er jo også en tradisjon for mange, og julebord for Jan er gjennomført. En koselig kveld med Jans kolleger og samarbeidspartnere. Hyggelig å treffe mennesker Jan tilbringer så mye tid sammen med. 

Men altså - aller koseligst er det å være hjemme i denne tiden. 
I år har vi begitt oss ut på et litt større prosjekt, som MÅ være ferdig til jul (hvis ryggen til Jan holder!!!)
Vi bytter foringer og vindusposter i alle vinduene, og stuen er NESTEN ferdig, bare to vinduer igjen. 
Det begynte egentlig med en ide om å ha hvite vinduer i stua, da jeg over lengre tid har grublet på hvordan vi skal få det litt lysere inne. Nye lamper i taket hjalp noe, men ikke nok. Her måtte mere drastiske tiltak til! 
Og dere, male det trehvite i vårt tømmerhus er ganske drastisk altså!
Det sitter LANGT inne hos oss å male, og veggene er det uansett ikke tale om å gjøre noe med. Og når sant skal sies - Jan ville nok ikke at jeg skulle male vinduene heller. Men nå er det gjort, og det blei SÅ fint! Mye lysere, og veldig veldig deilig med dypere blomsterbrett. 
Ny stue til jul - check!

Etter denne helgen er det flere ting som kan sjekkes ut av listen til jul - jammen fikk jeg laget hvetekake, rull, møljekraft OG brente mandler også gitt. Check check chekc{#smileys123.tonqueout}

 

Nå gjenstår karameller, Sarah Bernhard og marsipan så klart. Men det kommer, det kommer. Jeg stresser ikke - og hvem veit, kanskje det titter fram en nisse eller to etterhvert også. 

Jeg tar meg god tid mens jeg venter jeg. Kjøpe noen flere gaver og ordne litt og litt. Jæææ, jeg har goood tid!

Og dere - det blir jul uansett altså, ikke stress dere ihjel. Ingenting behøver være perfekt -som denne damen skrive i boken sin; "Det er bra nok for jævlane"!


En stressfri og ventende hilsen fra Kristin

PS
Bamse løper nå rundt i huset uten gips - han har tydeligvis mye å ta igjen!
"Skamklip" som han er, og med svært lite muskler igjen i det skadde beinet, ser han ut somen fuglunge stakkars - men altså ved godt mot. Sakte men sikkert finner han tilbake til 
formen, slik at han endelig kan får være ute igjen. 
Til jul kanskje........

Stine 08.12.2014 12:18

Så bra at bamse er gips fri :)

Kristin 08.12.2014 12:26

Ja det var nok godt for han <3

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 10:31

Mannen min <3

29.09 | 10:12

Min vakre kvinne <3

01.01 | 18:16

Hei Per Ivar riktig godt nytt år :) Takk for tilbakemeldingen, jeg kan nok ikke ta på meg de gode refleksjonene har da det er Kristin sine gode refleksjoner :)

31.12 | 14:44

Hei Jan Petter. Jeg syntes dette FAKTISK var en positiv nyårsblogg. Som alltid når vi er sammen kommer du men en god refleksjon - det er ditt kvalitetsmerke👌